2012. június 6., szerda

Boldog Szülinapot Az Ikreknek! - Ajándékötletek Horoszkóp Szerint 11.

Elérkeztünk horoszkópos sorozatunk utolsó előtti részéhez, amelyben az Ikrek csillagjegy szülötteit vesszük górcső alá.

Az Ikrek csillagjegyben (május 21 - június 21.) született személy fő jellemzői a nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés.

Örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imád utazni, társaságba járni, információkat cserélni, könnyen barátkozik. Be nem áll a szája, nincs tekintettel arra, hogy esetleg más is szeretne szóhoz jutni a társaságban.:)

Szereti a könnyű, világos színeket, kedvence a sárga.

Imádja a divatos ruhadarabokat, öltözködésben is válozatosságra törekszik. Szexis selyem darabokban érvényesül igazán vidám, flörtölő természete.

Lakásában kedveli a geometrikus mintákat, egyedi megoldásokat. Gyakran rendezi át otthonát, hiszen mindig vágyik valami újdonságra.

Az ikrek imád utazni, ezért mindig jól jönnek neki olyan praktikus tárolóeszközök, amelyek megkönnyítik a dolgát a pakolás során, például nesszeszer, ékszerbőrönd, fedeles fülbevaló vagy gyűrűtálca. De meglephetjük egy sállal, strandkendővel a kedvenc színeiben, vagy egy selyemsállal, mert a selyemben különösen szexi tud lenni.:) Mivel gyakran rendezi át otthonát, ezért a sok összegyűjtött berendezési tárgyat valahol tárolnia kell, ehhez pedig ideális lehet egy kreatív tárolódoboz. Sőt, vidám természetéhez a vidám, bohókás ékszerek is passzolnak.


Zöldalma és Vérnarancs Ékszerbőrönd


Egyedi Olasz Kendő a Naplemente Színeiben

5 Részes Matrjoska Nesszeszer

Fekete Színű Gyűrűtálca vagy Bedugós Fülbevaló Tálca, Bársony Bevonattal, Tetővel

Shining Star - Sápadt Arany Csillogó Sál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...