2012. június 13., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Június 18 - Június 24.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Június 18. hétfő: Arnold és Levente napja

Szeretettel köszöntjük az Arnoldokat és a Leventéket! Az Arnold név német eredetű, jelentése: sas, uralkodó. A Levente magyar eredetű, jelentése: levő, létező. Az urak biztosan hasznát vennék egy óriási barkácsdoboznak, amelyben a csavarok, apró kütyük, alkatrészek méltó otthonra lelnek. :)


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, Variálható, XL Méret
 
Június 19. kedd: Gyárfás és Zorka napja

A Gyárfás görög-latin eredetű férfi név, jelentése: idős férfi. A Zorka a Zóra szláv eredetű női névből alakult ki, jelentése: hajnal. Zorkát lepjük meg egy ékszerállvánnyal, Gyárfást pedig hívjuk meg egy vacsorára kedvenc éttermébe.


Forgó Ékszerállvány, Négyszögletű, M Méret


Június 20. szerda: Rafael és Özséb napja

A Rafael héber eredetű férfinév, jelentése: Isten meggyógyít. Az Özséb görög-latin eredetű férfinév, jelentése: istenfélő, jámbor. Ma a legideálisabb ajándék valami hideg lenne... Mondjuk hívjuk meg az urakat fagyizni, vagy egy hideg sörre, vagy strandra!:) De, hogy valami maradandót is kapjanak, ajándékozzuk meg őket egy praktikus tárolódobozzal, amelybe belepakolhatják újságjaikat, CD-iket, DVD-iket, de előtte elvihetjük magunkkal a strandra, mint stranddobozt!:)


 Khaki Stripes Kreatív Tárolódoboz

Június 21. csütörtök: Alajos és Leila napja

Az Alajos latin-német eredetű név, jelentése: hírnév + háború. A Leila perzsa-arab eredetű, jelentése: sötét hajú. Alajost ajándékozzuk meg egy üveg minőségi borral, Leilát pedig egy strandkendőként is hordható kendővel.


Fehér Kendő Fekete Szegéllyel és Mintával

Június 22. péntek: Paulina és Albin napja

A Paulina latin eredetű év, jelentése: kicsi, kis termetű. Az Albin latin – német eredetű, jelentése: fehér, nemes barát. Albint hívjuk meg mondjuk a Planetáriumba, Paulinát pedig lepjük meg egy Matrjoska nesszeszerrel, mert biztosan hasznát veszi, amikor a nyaralásra csomagol.


5 Részes Matrjoska Nesszeszer Kék Színben

Június 23. szombat: Zoltán és Szultána napja

A Zoltán török-magyar eredetű név, jelentése: fejedelem. A Szultána török-latin eredetű név, jelentése: fejedelem. Mindkét nem képviselőjét bátra meglephetjük egy Matrjoska fa ládikával, amelybe az urak tárolhatják például érméiket, apró kincseiket, a hölgyek pedig természetesen az ékszereiket.



3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval 

Június 24. szombat: Iván és Bajnok napja

Az Iván héber-görög-latin-orosz eredetű név, jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes. A Bajnok magyar eredetű férfinév, eredeti jelentése: bajvívó, harcos. Az urak biztosan hasznát veszik egy kétoldalú barkácsdoboznak, mert ebből sohasem lehet elég.



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...