2012. június 7., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Június 11 - Június 17.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Június 11. hétfő: Barnabás és Rozalinda napja

A Barnabás arámi – héber eredetű férfinév, bibliai jelentése: a vigasztalás fia. A Rozalinda germán eredetű női név, jelentése dicsőség (vagy paripa) + hársfa pajzs. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy vidám, kockás sál, amely praktikus viselet a hűvösebb nyári estéken, vagy fejkendőként viselve akár a nyári kánikulában is.


Scottish Freedom Sálak
 
Június 12. kedd: Villő és Cinella napja

A Villő magyar-szláv eredetű női név, jelentése: egy tavaszköszöntő népi szokásból (villőzés) eredő név; lomb, tündér. A Cinella latin eredetű női név, jelentése: Cynthius hegyén született. A hölgyek biztosan örülnének egy tündéres könyvjelzőnek, amely passzol tündéri jellemükhöz.:)


Tündéres Könyvjelző Virággal és Swarovski Szívvel


Június 13. szerda: Antal és Anett napja

Az Antal latin eredetű férfinév, a római Antonius nemzetségnévből származik, amelynek eredeti jelentése ismeretlen. Az Anett héber-francia eredetű név, jelentése: kegyelem, Isten kegyelme; kellem, báj. Mindkét nem számára ideális ajándék lehet egy kreatív tárolódoboz, amelyben tárolhatnak újságokat, DVD-ket, CD-ket, ruhákat.


 Stripes Kreatív Tárolódoboz Akciós Csomag, S Méret 

Június 14. csütörtök: Vazul és Herta napja

A Vazul magyar eredetű férfinév, jelentése: királyi. A Herta német eredetű női név, jelentése: merész, bátor. Vazult hívjuk meg névnapja alkalmából moziba, Hertát pedig lepjük meg egy szép ékszerrel.


Jasmin Planet Nyakék


Június 15. péntek: Jolán és Vid napja

A Jolán magyar eredetű név, jelentése: jó leány; a viola virága. A Vid latin-szláv eredetű férfinév, jelentése: erdőből származó. Videt vigyük el kirándulni, és a kirándulást kapcsoljuk össze egy piknikkel. Jolánt pedig ajándékozzuk meg egy szép virágos sállal.




Június 16. szombat: Jusztin és Ajtony napja

A Jusztin latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz (ember). Az Ajtony török eredetű szóból képzett régi magyar név, jelentése: arany. Szeretnek az urak barkácsolni? Ha igen, akkor egy barkácsdoboznak biztosan örülnének.:) 


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, 2 az 1-ben, M Méret


Június 17. vasárnap: Laura és Alida napja

A Laura latin eredetű név, jelentése: laurentumi;. babérfa, babérkoszorú. Az Alida a német Adelheid név rövidülése, mely német eredetű összetett név. Elemeinek jelentése: nemes+alak, személy, vagyis: nemes természetű. A hölgyeket garantáltan levesszük a lábukról egy szép ékszerbőrönddel.:)


Narancs Torony Ékszerbőrönd

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...