2012. június 28., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Július 2 - Július 8.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Július 2., hétfő: Ottó és Sarolt napja

Az Ottó germán eredetű, jelentése: vagyon + híres. A Sarolt a Sarolta név eredeti alakja, ótörök eredetű, a jelentése: fehér menyét. Ottót lepjük meg egy piknikkel a parkban, vagy vízparton, Saroltot pedig egy hófehér 5 részes Matrjoska nesszeszerrel.




Július 3., kedd: Kornél és Soma napja

A Kornél latin eredetű, jelentése: somfa; szarv. A Soma magyar eredetű, jelentése: som. Az urakat bátran megajándékozhatjuk egy praktikus tárolódobozzal, amely ideális helye helye lesz a szanaszét heverő újságoknak, magazinoknak, CD-knek, DVD-knek.


Kék Stripes Kreatív Tárolódoboz 


Július 4., szerda: Ulrik és Berta napja

Az Ulrik német eredetű, jelentése: öröklött birtokán uralkodó. A Berta germán eredetű, jelentése: fényes, tündöklő, híres. Ulrikot hívjuk meg moziba vagy színházba, Bertát pedig ajándékozzuk meg egy csillogó sállal, amelyben igazán tündökölhet.:)


Shining Star - Óceánkék, Csillogó Sál


Július 5., csütörtök: Emese és Sarolta napja

Az Emese régi magyar női név, jelentése: anyácska, szoptató. A Sarolta török-magyar eredetű név, jelentése: fehér menyét. A hölgyek bizonyára örülnének, ha egy praktikus ékszertálcát kapnának ajándékba, amelyben rendszerezhetik gyűrűiket, fülbevalóikat.


Fekete Színű Gyűrűtálca vagy Bedugós Fülbevaló Tálca Bársony Bevonattal

Július 6., péntek: Csaba és Dominika napja

A Csaba török-magyar eredetű név, jelentése: pásztor, kóborló. A Dominika latin eredetű, jelentése: az Istenhez tartozó, Istennek szentelt. Csabát ajándékozzuk meg egy CD-vel, amelyre összeválogatjuk a kedvenc dalait, Dominikát pedig lepjük meg egy ékszerbőrönddel.


Narancs Torony Ékszerbőrönd 

Július 7., szombat: Apollónia és Bódog napja

Az Apollónia az Apollonius görög eredetű férfinév női párja. Jelentése: Apollónak szentelt. A Bódog magyar eredetű, jelentése: gazdag, boldog. Apollóniát és Bódogot is boldoggá tehetjük egy egyedi könyvjelzővel.:)


Könyvjelző Ásványokkal, Egyedi Díszítéssel, Egyedi Színben és Méretben 


Július 8., vasárnap: Ellák és Eperke napja

Az Ellák német-török-magyar eredetű férfi név, jelentése: tölgyfa; uralkodó. Az Eperke magyar eredetű, jelentése a szó maga. Ellákot hívjuk meg egy dunai vagy balatoni hajókázásra, Eperkét pedig lepjük meg egy eperszínű sállal.:)


Shining Star - Piros az Eper Színátmenetes, Csillogó Sál

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...