2012. június 1., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Június 4 - Június 10.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Június 4. hétfő: Bulcsú és Kerény napja

A Bulcsú magyar eredetű férfinév, jelentése: búcsú; vérszerződésben vért kibocsátó; vért keverő. A Kerény latin eredetű, jelentése: lándzsás. Szeretnek az urak barkácsolni? Ha igen, akkor egy barkácsdoboznak biztosan örülnének.:) 


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, 2 az 1-ben, M Méret

Június 5. kedd: Fatime és Bonifác napja

A Fatime arab eredetű, jelentése: községből való; csecsemőjét elválasztó. A Bonifác latin eredetű név, jelentése: a jó sors embere, jótevő. Fatimét ajándékozzuk meg egy keleti mintás kendővel, Bonifácot pedig hívjuk meg moziba vagy színházba. 


Lila Sál Keleti Mintával
Június 6. szerda: Norbert és Cintia napja

A Norbert német eredetű név, északi fényt jelent. A Cintia görög eredetű, jelentése: Cynthus hegyén született. Norbertet és Cintiát bátran lepjük meg egy ezüsttisztító folyadékkal, mert Cintia ragyogóvá varázsolhatja a segítségével ékszereit, Norbert pedig kifényesítheti ezüst tárgyait. 

Ezüsttisztító Folyadék
Június 7. csütörtök: Róbert és Robertina napja

A Róbert német eredetű név, jelentése: dicsőség, hírnév + fényes, híres. A Roberta pedig a Róbert női párja. Róbertet és Robertát is meglephetjük egy praktikus tárolódobozzal, amelybe Róbert bepakolhatja könyveit, újságjait, DVD-it, Roberta pedig sáljait, magazinjait és bármit, amit a fantáziájuk súg...:)


Kreatív Tárolódobozok
Június 8. péntek: Medárd és Helga napja

A Medárd latin-német eredetű férfinév, jelentése: hatalmas + erős. A Helga skandináv eredetű, jelentése: megszentelt, egészséges, boldog. Ajándékozzuk meg az ünnepelteket egy sállal, mert ha Medárd meghozza az esőt, akkor biztosan hasznát fogják venni a hűvös, esős reggeleken.:) De reméljük, hogy inkább a leégéstől való védelem miatt kell majd a vállukra teríteni, vagy a fejükre tekerni...;) 


Almost Burberry Sálak
Június 9. szombat: Félix és Előd napja

A Félix latin eredetű név, boldogot jelent. Az Előd magyar eredetű név, jelentése: elsőszülött, ős; kacsintás. Az urak számára ideális ajándék lehet ez a 3 részes, díszes Matrjoska ládika, amelyben elrejthetik féltve őrzött kincseiket, például érme- vagy ólomkatona gyűjteményüket.:)

3 Részes, Díszes Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Június 10. vasárnap: Margit és Gréta napja

A Margit görög-magyar eredetű név, jelentése: gyöngy; a tenger lánya, a világosság gyermeke. A Gréta pedig a Margaréta, Margit önállósult becézője. A hölgyeket ajándékozzuk meg egy szép gyöngyékszerrel, mert nevükhöz híven biztosan nagyon fognak neki örülni.:) 


Pearl Diva Fülbevaló
További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...