2012. június 21., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Június 25 - Július 1.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Június 25., hétfő: Vilmos és Viola napja

A Vilmos latin-német eredetű, jelentése: erős akaratú, védelmező. A Viola latin-magyar eredetű, jelentése: viola (ibolya). Vilmost lepjük meg egy gyertyafényes vacsorával, Violát pedig egy gyönyörű ibolya színű sállal.




Június 26. kedd: János és Pál napja

A János héber-görög-latin eredetű, jelentése: Isten kegyelme, Isten kegyelmes. A Pál szintén latin eredetű, jelentése: kicsi, kis termetű férfi.Szeretnek az urak barkácsolni? Ha igen, akkor egy barkácsdoboznak biztosan örülnének.:)

Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, 2 az 1-ben, M Méret

Június 27. szerda: László és Sámson napja

A László szláv eredetű, jelentése: hatalom + dicsőség. A Sámson héber eredetű, jelentése: Nap fia, fényes, erős, napos. Az urak számára ideális ajándék lehet ez a 3 részes, díszes Matrjoska ládika, amelyben elrejthetik féltve őrzött kincseiket, például érme- vagy ólomkatona gyűjteményüket.:)

3 Részes, Díszes Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Június 28. csütörtök. Levente és Irén napja

A Levente magyar eredetű név, jelentése: levő, létező. Az Irén görög eredetű, jelentése: béke. Leventét hívjuk el biliárdozni, Irén pedig biztosan örülne egy szép ékszerbőröndnek.:)


Ovális Oázis Ékszerbőrönd

Június 29. péntek: Péter és Pál napja

A Péter héber-görög-latin eredetű név, jelentése: kőszikla; orvos, gyógyító, jövendőmondó. A Pál latin eredetű név, jelentése: kicsi, kis termetű férfi. Ajándékozzuk meg az urakat egy fiatalos, kockás sállal, mert jól jön a hűvösebb nyári reggeleken, estéken is, vagy akár a fejre tekerve a kánikulában is véd a napszúrás ellen.:)


Scottish Freedom - Türkizkék Kockás Sál

Június 30. szombat: Pál és Bese napja

A Pál latin eredetű, jelentése: kicsi, kis termetű férfi. A Bese török-magyar eredetű férfinév, jelentése: karvaly, kánya. Urak számára örök favorit a barkácsdoboz, amely segít a csavarok, alkatrészek, apró kütyük átlátható és rendezett tárolásában.   


Barkácsdoboz, Variálható, XL Méret

Július 1. vasárnap: Tihamér és Annamária napja

A Tihamér magyar-szláv eredetű, jelentése: csendet kedvelő. Az Annamária héber-görög-latin eredetű, jelentése: kegyelem, Isten kegyelme; kellem, báj, kecsesség. Tihamér biztosan örülne, ha szerveznénk valami jó kis közös programot, mondjuk elhívnánk strandolni, vagy a kedvenc múzeumába, vagy moziba. Annamáriát pedig egy szép ékszerrel biztosan le tudjuk venni a lábáról.:)


Aquamarine Sailor Fülbevaló Vitorlással 

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...