2012. november 23., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (November 26 - December 2.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

November 26., hétfő: Virág napja

A Virág magyar eredetű név, jelentése: a virág maga. Virág biztosan örülne egy szép, nőies ékszerbőröndnek, ezért bátran ajándékozzuk meg eggyel.


Princess Ékszerbőrönd több színben - bordó, kávébarna, pink

November 27., kedd: Virgil napja

A Virgil latin eredetű férfi név, jelentése: szűz. Virgil biztosan örülne egy meleg, norvég mintás sálnak, mert nagy hasznát veszi majd a hideg téli napokon.




November 28., szerda: Stefánia napja

A Stefánia latin eredetű név, jelentése: virágkoszorú. Stefánia fésülködőasztalán biztosan jól mutatna egy karkötő- és óraállvány, ezt lepjük meg eggyel névnapja alkalmából.


Három részes karkötő- és óraállvány, fekete bársony bevonattal

November 29., csütörtök: Taksony és Brenda napja

A Taksony török-magyar eredetű, jelentése: jóllakott,elégedett, vad, kegyetlen, féktelen, szilaj. A Brenda germán eredetű angol névből származó lány név, jelentése: harc, kard. Hölgyek és urak számára is megfelelő ajándék lehet egy tárolódoboz, amelybe bepakolhatják az újságokat, CD-ket, DVD-ket, iratokat, de akár zoknikat, sálakat is.




November 30., péntek: András és Andor napja

Az András görög eredetű név, jelentése: férfi, férfias. Az Andor görög-magyar eredetű, jelentése: férfi, férfias. Mi más lenne praktikusabb ajándék uraknak, mint egy óriási barkácsdoboz az apró alkatrészek, csavarok számára.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret

December 1., szombat: Elza napja

Az Elza német eredetű, jelentése: Isten az én esküvésem. Elza biztosan repesne az örömtől, ha meglepnénk egy fülbevalóállvánnyal, amelynek segítségével végre átláthatóan tudná tárolni ékszereit.


Forgó ékszerállvány, hatszögletű, M méret 

December 2., vasárnap: Melinda és Vivien napja

A Melinda francia eredetű, irodalmi névalkotás. A Vivien latin-angol eredetű, jelentése: élő, eleven. A hölgyeken biztosan csodásan állna egy gyönyörű csillogó sál, amit akár stólaként is viselhetnek, ezért idén  legyen az a névnapi ajándék. 


Shining Star sálak

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...