2012. november 9., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (November 12 - November 18.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

November 12., hétfő: Jónás és Tihamér napja 

A Jónás héber eredetű férfinév, jelentése: galamb. A Tihamér régi magyar személynév, amely a szláv Tihomir névből származik, jelentése: csend + béke. Az urak biztosan örülnének egy jó meleg, kötött jellegű csíkos sálnak a hideg ősz napokon.


Mr. Zebra - Barna-fehér-szürke-kék csíkos sál 

November 13., kedd: Szilvia és Szaniszló napja

A Szilvia név latin eredetű, jelentése: erdő, erdei, erdő mellett lakó. A Szaniszló a szláv Stanislav férfinévből származik, jelentése: állhatatosság, szilárdság + dicsőség. Szaniszlót lepjük meg egy gyertyafényes vacsorával, Szilviát pedig egy szép ékszerbőrönddel.:)


2 in 1 Ékszerbőrönd több színben - piros, pink, fekete

November 14., szerda: Aliz és Vanda napja

Az Aliz héber-germán-francia-angol eredetű, jelentése: nemes, harcos, bölcs. Az Erzsébet héber eredetű, jelentése: Isten az én esküvésem. A hölgyek számára ideális ajándék lehet egy ékszerállvány fülbevalóik számára.:)


Forgó ékszerállvány, négyszögletű, XL méret 

November 15., csütörtök: Albert és Lipót napja

Az Albert a germán Adalbert név német rövidülése, jelentése: nemes, fényes. A Lipót a Leopold magyar alakváltozata, jelentése: merész a népben és a hadseregben; híres, hírneves. Az urakat bátran megajándékozhatjuk egy meleg, norvég mintás sállal, mert garantáltan hasznát veszik majd a fagyos reggeleken.:)


Norvegian Forest Sál - Fűzöld

November 16., péntek: Ödön napja

A Ödön német eredetű név, az Eugén név magyar alakváltozata. Jelentése: az öröklött birtokot megőrző. Ödön biztosan odáig lesz, ha meglepjük egy praktikus barkácsdobozzal!:)


Barkácsdoboz, kreatív doboz, 2 az 1-ben, M méret 

November 17., szombat: Hortenzia és Gergő napja

A Gergő görög-latin-magyar eredetű név, jelentése:éberen őrködő. A Hortenzia latin-francia eredetű női név, jelentése: kerti. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy Matrjoska fa ládika, amelybe mindketten elrejthetik féltett kincseiket.:)


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval 

November 18., vasárnap: Jenő napja

A Jenő török eredetű név, jelentése: tanácsadó, bizalmi ember. Jenő biztosan örülne, ha meglepnénk egy fiatalos, kockás sállal.:)


Checked Sál – kétoldalú, türkiz-fekete-sötétkék nagy kockás és fekete-türkiz pepita 

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...