2012. november 28., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (December 3 - December 9.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

December 3., hétfő: Ferenc és Olívia napja

A Ferenc francia-latin eredetű; jelentése: francia. Az Olívia latin eredetű; jelentése: olajfa. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy Matrjoska fa ládika, amelybe mindketten elrejthetik féltett kincseiket.:)


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval 

December 4., kedd: Borbála és Barbara napja

A Borbála görög-magyar eredetű név, jelentése: erélyes, erős. A Barbara görög eredetű, jelentése: idegen, külföldi nő. Borbála és Barbara is biztosan örülne, ha meglepnénk egy ékszertálcával, amelybe tárolhatja fülbevalóit, gyűrűit, de akár karkötőit, láncait is. 


Ékszertálcák

December 5., szerda: Vilma napja

A Vilma latin-német eredetű női név, jelentése: erős akaratú, védelmező. Vilmát biztosan levennénk a lábáról, ha megajándékoznánk egy szép ékszerbőrönddel.


2 in 1 Ékszerbőrönd több színben - piros, pink, fekete

December 6., csütörtök: Miklós és Döniz napja

A Miklós görög eredetű név, jelentése: győzelem + nép. A Döniz görög-francia eredetű női név, jelentése: Dionűszosz istennek ajánlott. Szerintünk Miklós és Döniz is szívesen feldobná a ruhatárát egy divatos, csíkos sállal, ami ráadásul meleg is, és jól jön majd a zimankóban.


Mr. Zebra sálak

December 7., péntek: Ambrus napja

Az Ambrus görög eredetű férfi név, jelentése: halhatatlan. Ambrus biztosan boldog lesz, ha meglepjük egy barkácsdobozzal, ami hipp-hopp rendet teremt a műhelyasztalon.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, 2 az 1-ben, M méret 

December 8., szombat: Mária és Marion napja

A Mária héber-görög-latin eredetű név, jelentése: ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan; kövér, erős. A marion a Mária francia alakváltozata. A hölgyek garantáltan odáig lesznek az örömtől, ha meglepjük őket egy szép egyedi fülbevalóval.


Jasmin Planet Fülbevaló

December 9., vasárnap: Natália és Natasa napja

A Natália latin eredetű név, jelentése: az Úr Jézus születésnapja. A Natasa latin-orosz eredetű név, jelentése ugyanaz, mint a Natália név jelentése. Ajándékozzuk meg a hölgyeket egy szép, színes sállal, amely mosolyt csal majd az arcukra a ködös téli napokon.


Rainbow Sál - lilás, többszínű csíkos

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...