2012. november 16., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (November 19 - November 25.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

November 19., hétfő: Erzsébet és Zsóka napja

Az Erzsébet héber eredetű név, jelentése: Isten az én esküvésem. Az Erzsébet női név az Erzsóka becézőjének további rövidülése. A hölgyek biztosan örülnének egy praktikus ékszertálcának, amelyben elhelyezhetik fülbevalóikat, gyűrűiket.


Fekete színű gyűrűtálca vagy bedugós fülbevaló tálca bársony bevonattal

November 20., kedd:  Jolán napja

A Jolán magyar név, jelentése: jó leány; a viola virága. Jolánt ajándékozzuk meg egy szép sállal, amelyet akár stólaként is magára teríthet, ha színházba, vagy partira megy.


Seherezádé Sál - türkizkék

November 21., szerda: Olivér napja

Az Olivér latin eredetű férfi név, jelentése: olajfaültető.Olivér biztosan örülne egy barkácsdoboznak, amelybe végre összegyűjtheti a szanaszét heverő csavarokat, apró alkatrészeket.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret

November 22., csütörtök:  Cecília napja

A Cecília latin eredetű név, jelentése: a Caecilius nemzetséghez tartozó; vak. Cecília biztosan repesne az örömtől, ha megajándékoznánk egy ékszerállvánnyal, amit feldíszíthet fülbevalóival, nyakláncaival.


Álló fülbevalóállvány, kétoldalas, L méret 

November 23., péntek: Kelemen és Klementina napja

A Kelemen latin eredetű férfi név, jelentése: jámbor, szelíd. A Klementina szintén latin eredetű, jelentése s Kelemenhez hasonlóan: jámbor, szelíd. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy Matrjoska fa ládika, amelybe mindketten elrejthetik féltett kincseiket.:)


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval 

November 24., szombat:  Emma napja

Az Emma német eredetű név, jelentése: a hermion néptörzshöz. tartozó; Irmin germán istenség névből; nagyság. Emmát ajándékozzuk meg egy meleg, norvég mintás sállal. Biztosan örömmel fog ránk gondolni mindig, amikor a hideg téli napokon felölti a nyakmelegítőt.:)


Norvegian Forest Sál - Padlizsánlila 

November 25., vasárnap: Katalin és Katinka napja

A Katalin görög eredetű, jelentése: korona; mindig tiszta, érintetlen, ártatlan. A Katinka a Katalin magyar becézőjéből önállósult. Katalin és Katinka biztosan hasznát venné egy tárolódoboznak, amelyben végre helyet kapnának az újságok, magazinok, CD-k, DVD-k, és nem a polcon porosodnának.


Folk Kreatív Tárolódoboz, egy rekeszes, tépőzáras, XL méret

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...