2012. szeptember 20., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Szeptember 24 - Szeptember 30.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Szeptember 24., hétfő: Gellért és Mercédesz napja

A Gellért német eredetű férfi név, jelentése: gerely + kemény. A Mercédesz spanyol eredetű, jelentése: fogolykiváltó. Gellért és Mercédesz számára is ideális ajándék lehet egy kreatív tárolódoboz, amelyet biztosan meg tudnak tölteni a kincseikkel.:)


Kreatív Tárolódobozok több méretben és mintával

Szeptember 25., kedd: Eufrozina és Kende napja

Az Eufrozina görög eredetű, jelentése: vidám. A Kende magyar eredetű, jelentése: méltóságnév. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy 3 részes Matrjoska fa ládika, amelybe a hölgyek elrejthetik ékszereiket, az urak pedig ólomkatonáikat, éremgyűjteményüket és egyéb kincseiket.


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval

Szeptember 26., szerda: Jusztina és Pál napja

A Jusztina latin eredetű név, jelentése: igazságos,. igazságszerető. A Pál szintén latin eredetű név, jelentése: kicsi, kis termetű férfi. Jusztina és Pál is biztosan örülne, ha meglepnénk őket egy burburry mintás sállal, amely nagyon jól jön a hűvös őszi reggeleken és estéken.


Almost Burberry sálak hölgyeknek és uraknak
 
Szeptember 27., csütörtök: Adalbert és Döme napja

Az Adalbert német eredetű név, jelentése: nemes, fényes + hírnév. A Döme a Dömötör rövidült formájának kicsinyítőképzős származéka. Adalbert és Döme is biztosan örülni fog egy barkácsdoboznak, amelyben végre összegyűjthetik apró alkatrészeiket, barkácscuccaikat.:)


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, L méret 

Szeptember 28., péntek: Vencel és Bernát napja

A Vencel szláv – német eredetű név, jelentése: koszorú, dicsőség. A Bernát német eredetű név, jelentése: erős, mint a medve. Az urakat ajándékozzuk meg egy ezüsttisztító csomaggal, amellyel kifényesíthetik érmegyűjteményeiket, és a család ezüst tárgyait.:)


Ezüsttisztító csomag, M méret - 10% kedvezménnyel 

Szeptember 29., szombat: Mihály és Mikes napja

A Mihály héber eredetű, jelentése: Istenhez hasonló. A Mikes görög-magyar eredetű név, jelentése: győzelem + nép. Mihály és Mikes is biztosan hasznát veszi egy nyakmelegítőnek ilyenkor ősszel, ezért bátran lepjük meg őket egy fiatalos palesztin kendővel.:)


Palestine kendő

Szeptember 30., vasárnap: Jeromos és Becse napja

A Jeromos görög eredetű, a Hieronümosz névből származik, jelentése: szent nevű. A Becse török eredetű magyar név, valószínűleg egy besenyő népnévvel függ össze, de a Bese névváltozatának is tartják. A fiatalemberek biztosan nem mondanának nemet egy jó színdarabra, ezért hívjuk meg őket színházba, a jegyet pedig rejtsük egy cilinderbe.:)


Fekete cilinder bársony ékszerdoboz 

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...