2012. szeptember 27., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Október 1 - 7.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Október 1., hétfő: Malvin és Teréz napja

A Malvin germán eredetű, összetett női név, elemeinek valószínű jelentése: bíróság és barát. A Teréz görög eredetű, jelentése: hőség, forróság, nyár, aratás, szüret; vadásznő. A hölgyek biztosan nem tudnak ellenállni egy szép ékszerbőröndnek, ezért bátran ajándékozzuk meg őket eggyel.:)


Moderno Delux Ékszerbőrönd

Október 2., kedd: Petra és Örs napja

A Petra héber-görög-latin eredetű, jelentése: kőszikla. Az Örs török-magyar eredetű név, jelentése: ember, férfi, hős. Petrát ajándékozzuk meg egy szép karkötővel, Pétert pedig egy órával, s adjuk át egy elegáns bársonydobozban.


Bársony reif/óradoboz fekete, bordó, kék, vörös színben 

Október 3., szerda: Helga és Ilián napja

A Helga skandináv eredetű név, jelentése: megszentelt, egészséges, boldog. Az Ilián görög-orosz eredetű férfi név, jelentése: Nap. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy norvég mintás sál, amelynek nagy hasznát veszik majd, ha beköszönt a hideg idő.


Norvegian Forest sálak hölgyeknek és uraknak

Október 4., csütörtök: Ferenc és Auróra napja

A Ferenc latin-olasz eredetű, jelentése: francia. Az Auróra latin eredetű női név, jelentése: hajnal, hajnalpír. Ferencet lepjük meg egy hangulatos őszi vacsorával és egy jó üveg borral, Aurórát pedig egy ékszertálcával, amelyben végre rendezetten tárolhatja ékszereit.


Ékszertálcák gyűrűnek, fülbevalónak, karláncnak, nyakláncnak

Október 5., péntek: Aurél és Galina napja

Az Aurél latin eredetű, jelentése: az Aurelius nemzetséghez tartozó; aranyos. A Galina görög eredetű orosz női név, jelentése: nyugalmas, csendes, békés. Mindkét nem képviselője garantáltan hasznos ajándéknak fogja tartani a tárolódobozt, mert dekoratív, ápol és eltakar.:)


Kreatív Tárolódobozok több mintával és méretben

Október 6., szombat: Brúnó és Renáta napja

A Brúnó német eredetű, jelentése: barna; barna medve. A Renáta latin eredetű, jelentése: újjászületett. Brúnó és Renáta számára is ideális ajándék lenne egy barkácsdoboz, kreatív doboz, ezért bátran lepjük meg őket eggyel.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, 2 az 1-ben, M méret

Október 7., vasárnap: Amália és Bekény napja

Az Amália német eredetű név, jelentése: az Amálok gót királyi családhoz tartozó + védelem. A Bekény a Beke név származéka, más feltevések szerint török - magyar eredetű férfinév, jelentése: meddő, terméketlen. Amáliát ajándékozzuk meg egy szép fülbevalóval, Bekényt pedig hívjuk meg egy szüreti mulatságba.


Crystal Cat hegyikristály fülbevaló 

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...