2012. szeptember 14., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Szeptember 17 - Szeptember 23.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Mivel úgy tűnik, hogy most már tényleg beköszöntött az ősz, ezért ebben a bejegyzésben a sálaké (és persze a névnaposoké:)) lesz a főszerep. Nézzük csak meg, hogy kit, milyen sállal lephetünk meg névnapja alkalmából!:)

Szeptember 17., hétfő: Zsófia és Robin napja

A Zsófia görög-magyar eredetű név, jelentése: bölcsesség. A Robin pedig a Róbert név önállósult francia és angol becézőjéből származik. Zsófia és Róbert is biztosan örülne egy burberry kockás sálnak, amely divatos és hasznos őszi kiegészítő.


Almost Burberry Sálak

Szeptember 18., kedd: Diána és Metód napja

A Diána görög eredetű név, jelentése: nap, nappal, ragyogó. A Metód görög eredetű férfinév, jelentése: kutató, érdeklődő, nyomozó. Diána és Metód is hasznát fogja venni egy vastag, norvég mintás sálnak, amely nem csak most, hanem a késő őszi, téli napokon is jól jön majd.


Norvegian Forest Sálak

Szeptember 19., szerda: Vilhelmina és Dorián napja

A Vilhelmina latin, germán, német eredetű név, a Vilhelma továbbképzése, jelentése: erős akaratú, védelmező. A Dorián görög eredetű latin névből származik, jelentése: dór férfi. Mindkettőjüket bátran lepjük meg egy kétoldalas, kockás sállal, ami nélkülözhetetlen része lesz a ruhatáruknak.


Checked - Two-in-One Sálak

Szeptember 20., csütörtök: Friderika és Frida napja

A Friderika német eredetű szó, jelentése: béke+hatalom. A Frida szintén német eredetű, jelentése: béke, védelem, körülkerített terület. A hölgyek biztosan nagyon fognak örülni, ha kicsomagolják az ajándékot, ami nem más, mint egy gyönyörű, kétoldalas, vállkendőként is funkcionáló sál.


Two-In-One Romantic Sál

Szeptember 21., péntek: Máté és Mirella napja

A Máté héber eredetű név, jelentése: Jahve ajándéka. A Mirella a Míra olasz becéző továbbképzése. Máté és Míra számára is ideális ajándék lehet vidám, kockás sál, amely garantáltan feldobja a szürke hétköznapokat.


Scottish Freedom Sál

Szeptember 22., szombat: Móric és Írisz napja

A Móric latin eredetű, jelentése: mór, szerecsen. Az Írisz görög eredetű, jelentése: szivárvány, nőszirom. Hölgyek és urak is bátran viselhetik ezeket a csíkos sálakat, sőt akár télen is, hiszen vastag, viszkóz anyagból készültek, szóval igazán hasznos ajándéknak számítanak.


Mr. Zebra Sálak

Szeptember 23., vasárnap: Tekla és Líviusz napja

A Tekla női név, a görög Theokleia rövidüléséből keletkezett, a jelentése: Isten dicsősége. A Líviusz latin eredetű férfi név, jelentése: nemzetségnév; ólomszínű, kékes. Tekla és Líviusz biztosan örülni fog egy fiatalos, lendületes palesztin kendőnek.


Palestine Kendő

A bejegyzésben bemutatott sálak szettben is kaphatók, különleges alkalmakra, vagy nagyobb kiszerelésben, kedvezőbb áron. Kattints ide, és nézd meg őket!

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...