2012. augusztus 31., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Szeptember 3 - Szeptember 9.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Szeptember 3., hétfő: Hilda és Csobán napja

A Hilda germán eredetű női név, a -hild- elemet tartalmazó germán nevek rövidülése. A névelem jelentése: harc. A Csobán magyar eredetű férfinév, jelentése: pásztor. Hildát ajándékozzuk meg egy ékszertálcával, Csobánt pedig hívjuk meg színházba vagy moziba.


Fehér színű gyűrűtálca vagy bedugós fülbevaló tálca textilbőr bevonattal

Szeptember 4., kedd: Rozália és Mór napja

A Rozália olasz eredetű, jelentése: rózsa. A Mór a Móric név rövidüléséből származik. Mórt lepjük meg egy gyertyafényes vacsorával, Rozáliát pedig egy szép ékszerrel, amit egy vörös rózsaszálba rejtünk.:)


Vörös rózsaszál - bársony ékszerdoboz (szárral) 

Szeptember 5., szerda: Viktor és Lőrinc napja

A Viktor latin eredetű név, jelentése: győző, győztes. A Lőrinc szintén latin eredetű, jelentése: laurentumi; babérkoszorúval díszített. Az urak számára mi lehet praktikusabb ajándék, mint egy óriási barkácsdoboz, amelyben végre helyet kapnak az apró alkatrészek, csavarok, kütyük. Lepjük hát meg őket bátran eggyel!:)






Szeptember 6., csütörtök: Zakariás és Csanád napja

A Zakariás héber eredetű név, jelentése: akiről az Úr megemlékezik. A Csanád férfinév az ismeretlen jelentésű régi magyar Csana személynévből származik, -d kicsinyítőképzővel. Az urak biztosan örülnének, ha meglepnénk őket egy tárolódobozzal, amelyben tárolhatják újságjaikat, magazinjaikat, DVD-iket, CD-iket. 


Fűzöld Stripes Kreatív Tárolódoboz

Szeptember 7., péntek: Regina és Dusán napja

A Regina latin-német eredetű név, jelentése: királynő; tanács. A Dusán délszláv eredetű férfi név, jelentése: lélek. Dusán biztosan örülne, ha meghívnánk egy sétahajókázásra, Regina pedig igazán királynőnek érezhetné magát egy gyönyörű Seherezádé sálban.:)


Seherezádé sálak több színben

Szeptember 8., szombat: Mária és Adrienn napja

A Mária héber-görög-latin eredetű név, jelentése: ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan; erős. Az Adrienn az Adriana franciás alakja, jelentése: (a Velence tartományban levő) Hadria városából való. A hölgyeket bátran ajándékozzuk meg egy Matrjoska rattan doboz szettel, amelynek biztosan hasznát veszik az ékszerek és egyéb apróságok tárolása során.


Romantic Rose 4 részes Matrjoska rattan doboz 

Szeptember 9., vasárnap: Ádám és Pető napja

Az Ádám héber eredetű név, jelentése: a földből való; ember; vörös; készített; atyám. A Pető héber-görög-latin eredetű férfi név, jelentése: kőszikla; orvos, gyógyító, jövendőmondó. Az urak számára hasznos lehet az őszi reggeleken egy sál, ezért biztosan nem utasítanák vissza, ha kapnának egyet.:)


Férfi sálak több színben és mintával

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...