2012. augusztus 17., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Augusztus 20 - Augusztus 26.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Augusztus 20., hétfő: István és Vajk napja

Az István név görög-latin-szláv-német-magyar eredetű, jelentése: virágkoszorú. A Vajk ősi magyar eredetű férfinév, jelentése: vaj, gazdag. Az urak számra praktikus lehet egy tárolódoboz, amelybe belepakolhatják magazinjaikat, DVD-iket, CD-iket.


Khaki Stripes Kreatív Tárolódoboz

Augusztus 21., kedd: Sámuel és Hajnalka napja

A Sámuel a héber Semuél névből származik, jelentése: Isten meghallgatott. A Hajnalka magyar eredetű név, jelentése: hajnal. Sámuelt hívjuk meg borkóstolóra egy hangulatos borospincébe, Hajnalkát pedig lepjük meg egy vidám, virágos sállal. 


Summer Memories - Ciklámen Alapon Virágos Sál

Augusztus 22., szerda: Menyhért és Mirjam napja

A Menyért a germán Meinhard névből származik, jelentése: erő + erős, merész. A Mirjam a Mária eredeti héber formája. Menyhértet hívjuk meg egy stand up comedy előadásra, Mirjamot pedig ajándékozzuk meg egy ékszertálcával.


Fekete Színű Gyűrűtálca Vagy Bedugós Fülbevaló Tálca Bársony Bevonattal, Tetővel 

Augusztus 23., csütörtök: Bence és Minerva napja

A Bence latin eredetű név, jelentése: győztes. A Minerva mitológiai eredetű név, jelentése: egy római istenség neve. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet ez a Matrjoska fa ládika, mert a hölgyek tárolhatják benne ékszereiket, az urak pedig érméket, ólomkatonákat, vagy egyéb összegyűjtött kincseket.

3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Augusztus 24., péntek: Bertalan és Detre napja

A Bertalan arámi-görög eredetű név, jelentése:  Ptolemaiosz fia. A Detre germán eredetű férfinév, a Dietrich magyarosodott alakja, jelentése: nép + hatalmas. A barkácsdoboz mindig telitalálat, ha urakról van szó, szóval bátran lepjük meg Bertalant és Detrét is eggyel!:) 


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, Variálható, L Méret 

Augusztus 25., szombat: Lajos és Patrícia napja

A Lajos német-francia eredetű név, jelentése: hírnév + háború. A Patrícia latin eredetű név, jelentése: rómainak született nemes. Lajosnak szervezzük egy kerti partit, Patríciát pedig ajándékozzuk meg egy karkötőállvánnyal, amelyen elhelyezheti ékszereit.




Augusztus 26., vasárnap: Izsó és Natália napja

Az Izsó héber eredetű férfi név, jelentése: szőrös, bozontos, nyers, durva. A Natália latin eredetű név, jelentése: az Úr Jézus születésnapja. Izsó és Natália számára is megfelelő ajándék lehet egy ezüsttisztító szett, melynek segítségével az ezüst érmék, ékszerek, evőeszközök és egyéb tárgyak visszanyerik csillogásukat.


Ezüsttisztító Csomag, XL Méret - 15% Kedvezménnyel 


További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...