2012. augusztus 10., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Augusztus 13 - Augusztus 19.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Augusztus 13., hétfő: Ipoly és Ince napja

Az Ipoly görög-magyar eredetű férfi név, jelentése: a lovakat kifogó. Az Ince latin eredetű név, jelentése: senkinek sem ártó. A barkácsdoboz mindig telitalálat, ha urakról van szó, szóval bátran lepjük meg Ipolyt és Incét is eggyel!:)


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, Variálható, L Méret 

Augusztus 14., kedd: Marcell és Celesztina napja

A Marcell latin eredetű név, jelentése: Mars hadistenhez tartozó, neki szentelt; határvidék, erdő védője. A Celesztina latin eredetű, jelentése: az égnek, Istennek szentelt. Marcellt hívjuk el borkóstolóra egy Balaton parti település borfesztiváljára, Celesztinát pedig lepjük meg egy ékszertisztító szettel, hogy ragyogóvá varázsolhassa kincseit.


Arany-, Platina-, Gyöngy- és Bizsutisztító Csomag, M Méret - 10% Kedvezménnyel 

Augusztus 15., szerda: Mária és Alfréd napja

A Mária héber – görög – latin eredetű név, jelentése: ellenálló, lázadó, erős. Az Alfréd német eredetű név, jelentése: szakértelem; tündér, tanács. Mária biztosan szenvedélyesen gyűjti a fülbevalókat, ezért ideális lehet számára egy fülbevalóállvány, Alfréd pedig biztosan örülne, ha elhívnánk moziba, vagy színházba.


Álló Fülbevalóállvány, Kétoldalas, XL Méret 

 Augusztus 16., csütörtök: Ábrahám és Rókus napja

Az Ábrahám héber eredetű név, jelentése: a tömeg, a sokaság atyja. A Rókus latin-néme eredetű férfi név, jelentése: kiabál, ordít, üvölt. Barkácsdobozból sosem lehet elég, hiszen praktikusan lehet benne tárolni csavarokat, alkatrészeket, egyéb apróságokat, ezért Ábrahámnak és Rókusnak is bátran ajánljuk.


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, 2 az 1-ben, M Méret 

Augusztus 17., péntek: Jácint és Réka napja

A Jácint görög-latin eredetű férfi név, jelentése: a virág neve. A Réka német eredetű név, jelentése: patak. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet ez a Matrjoska fa ládika, mert a hölgyek tárolhatják benne ékszereiket, az urak pedig érméket, ólomkatonákat, vagy egyéb összegyűjtött kincseket.

3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Augusztus 18., szombat: Ilona és Elena napja

Az Ilona görög eredetű, a Heléna régi magyarosodott alakváltozata, vagy Helené a héliosz, nap vagy a szelené, hold szóból ered, jelentése: Nap, hold szépségű. Az Elena szintén görög eredetű, női név. A hölgyeket lepjük meg egy virágos stólával, amely még inkább kiemeli a szépségüket.


Fehér Sál Nagy Színes Virágokkal 

Augusztus 19., vasárnap: Huba és Bernát napja

A Huba magyar eredetű férfi név. A Bernát német eredetű férfi név, jelentése: erős, mint a medve. Segítsünk az uraknak rendet tenni az apró alkatrészek, kütyük között, és lepjük meg őket egy óriási barkácsdobozzal.:)

Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, Variálható, XL Méret

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...