2012. augusztus 24., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Augusztus 27 - Szeptember 2.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Augusztus 27., hétfő: Gáspár és Gazsó napja

A Gáspár perzsa-héber eredetű név, jelentése: kincset megőrző. A Gazsó a Gáspár régi magyar -ó kicsinyítőképzős alakjából származó férfinév.  Az urak biztosan örülnének egy óriási barkácsdoboznak, amelynek segítségével végre rendet teremthetnek az íróasztalon, munkaasztalon.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret 

Augusztus  28., kedd: Ágoston és Mózes napja

Az Ágoston latin eredetű, jelentése: fenséges, fennkölt. A Mózes héber-egyiptomi eredetű, jelentése: a vízből kihúzott; fiú. Lepjük meg az urakat azzal, hogy elvisszük őket egy jó kis foci-, kosár-, kézi-, vagy vízilabda meccsre. A jegyeket pedig átadhatjuk stílszerűen egy "focilabdában".:)


Focilabda bársony ékszerdoboz 

Augusztus 29., szerda: Beatrix és Erna napja

A Beatrix latin eredetű név, jelentése: boldogságot hozó. Az Erna szláv eredetű, jelentése: komoly, határozott; küzdelem, helytállás. A hölgyek biztosan örülnének egy fülbevalóállványnak, amelyen végre átláthatóan tudnák tárolni ékszereiket.


Forgó ékszerállvány, négyszögletű, XL méret 

Augusztus 30., csütörtök: Rózsa és Félix napja

A Rózsa a latin Rosa névből származik, a jelentése: rózsa. A Félix szintén latin eredetű, jelentése: boldog. Nincs mit tenni, közeleg az ősz, ezért biztosan hasznát veszi majd Rózsa és Félix is egy divatos kockás sálnak a hűvös reggeleken.


Almost Burberry sálak Hölgyeknek és Uraknak egyaránt

Augusztus 31., péntek: Erika és Bella napja

Az Erika német eredetű név, jelentése: nagyrabecsült; becsületes uralkodó. A Bella olasz-spanyol eredetű, jelentése: szép. A hölgyek bizonyára örülnének egy szép egyedi ékszernek, ezért lepjük meg őket egy fülbevalóval.


Malaysian Yade Harmony Fülbevaló 

Szeptember 1., szombat: Egyed és Egon napja

Az Egyed görög-latin-magyar eredetű férfinév, jelentése: pajzshordó; elsőszülött férfi. Az Egon német eredetű név, jelentése: híres, fényes, fegyver. Az urak számára megfelelő ajándék lehet egy ezüsttisztító szett, amellyel megtisztíthatják éremgyűjteményüket, vagy a "családi ezüstöt".:)


Ezüsttisztító csomag, M méret - 10% kedvezménnyel

Szeptember 2., vasárnap: Rebeka és Dorina napja

A Rebeka héber eredetű, jelentése: megkötöző, megigéző, megbabonázó; vagy jól táplált. A Dorina a Dorottya névnek csonkított és kicsinyítőképzős formája.Mindkét hölgy biztosan boldog lenne, ha meglepnénk őket egy szép ékszerbőrönddel




További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...