2013. április 30., kedd

LiDySign - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 71.

Néhány hónapja feltettük a kérdést facebook oldalunkon, hogy mely kézművesekkel ismerkednétek meg közelebbről egy Ékszertartás kedvencei interjú keretében. LiDySignt többen is kértétek, s mivel kérésetek számunkra "parancs", ezért most itt az interjú Németh Ildikóval, azaz Lidyvel a LiDySign ékszerek készítőjével.:)

♥ Kedves Lidy, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar a LiDySign megnevezés? 

Szalagos és és üveglencsés ékszereket készítek főként. Mind a két technikának megvan a szabadsága és változatossága, ezért is szeretem őket annyira. A LiDySign az ékszermárkám neve, ami a becenevem - Lidy - és a design szó keveréke, ami hűen jellemzi az ékszereimet.

♥ Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?

Amióta megszülettem, de tényleg. :) Komolyabban 1 éve, amikor is megalapítottam a LiDySign-t. Azt gondolom, akkora értem meg, hogy szívvel, lélekkel belevessem magam, amit a mai napig nagyon élvezek.


♥ Milyen munkákat készítesz? 

Női ékszerekben meglehetősen széles választékot kínálok, különböző formájú nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, de mindig nyitott vagyok új darabokra is. Ezen kívül a másik fő erősségem a mandzsettagombok, amiket elsősorban férfiaknak ajánlok, de sok unisex darabot is kínálok. Természetesen a saját kollekcióimon felül, egyedi megrendeléseket is szívesen teljesítek.


♥ Bemutatnád kicsit részletesebben az általad alkalmazott technikát?

Nehéz megfogalmazni, mert a szalagos ékszereknél a szalagban rejlő lehetőségeket ragadom meg, hajtogatom, formázom őket. Általában valamilyen fém szerelékkel, gyönggyel ötvözöm az ékszert és persze a végén valami egész más lesz belőle, így születtek meg a legnépszerűbb darabjaim.:)


♥ Jelenleg min dolgozol? 

A nyári kollekciómon. Annyit elárulok, hogy a fagylalt színei ihlettek meg.


♥ Van kedvenc munkád? 

Nem tudnék egyet kiemelni, és amúgy is mindegyik a szívem csücske.:)


♥ Mit jelent számodra a Made With Love? 

Érzéssel alkotni, érzéssel működni a hétköznapokban is.


♥ Vásároltál már a madewithlove.hu-n?

Személyesen nem, de a ajándékba már kaptam egy kisebb ékszerállványt. Abszolút ékszer mániás vagyok, így tervezem, hogy még egy nagyobb állvánnyal is meglepem magam.

Forgó ékszerállvány, kerek, XL méret, fekete


♥ Hol lehet Téged megtalálni?

Weboldalamon - www.lidysign.hu, Facebook oldalamon - www.facebook.com/lidysign vagy az e-mail címemen - lidysign@lidysign.hu - is elérhető vagyok.

♥ Kedves Lidy! Köszönjük az interjút, további munkádhoz sok sikert kívánunk.




Kedves Olvasónk! 2013. május 6-án, hétfőn éjfélig játszhatsz  a LiDySign és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény az alábbi képeken látható kalocsai mintás, három lencsés nyakék a LiDySign felajánlásából.:)



A másik nyeremény pedig kettő darab csillogó Shining Star sál az általad választott színekben,  a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a facebookon!   
Shining Star sálak

Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...