2012. július 5., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Július 9 - Július 15.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Július 9., hétfő: Lukrécia és Veronika napja

A Lukrécia latin eredetű név, jelentése: nyereség; megnyerő, vonzó; a Lucretius nemzetség tagja. A Veronika görög-latin eredetű név, jelentése: győzelmet hozó. A hölgyeket ajándékozzuk meg egy ékszerállvánnyal, amely szépen ékesíti majd a fésülködőasztalukat.


Forgó Ékszerállvány, Négyszögletű, M Méret

Július 10., kedd: Amália és Ulrika napja

Az Amália német eredetű, jelentése: az Amálok gót királyi családhoz tartozó + védelem. Az Ulrika latin eredetű név, jelentése: az uralkodó birtoka. A hölgyek biztosan nem tudnak majd ellenállni egy ékszerbőröndnek, amelyben elrejthetik féltve őrzött kincseiket.


Ovális Oázis Ékszerbőrönd

Július 11., szerda: Nóra és Lili napja

A Nóra arab-latin eredetű név, jelentése: Isten az én világosságom. A Lili latin-német-angol eredetű név, jelentése: liliom. A hölgyek számára ideális ajándék lehet egy szép fülbevaló, amely biztosan mosolyt csal az arcukra.


Jasmin Planet Fülbevaló


Július 12., csütörtök: Izabella és Dalma napja

Az Izabella héber-spanyol eredetű név, jelentése: egyedül élő, tiszta, szűz; "Baál isten fölemelt". A Dalma magyar eredetű, Vörösmarty Mihály által a "dal" szóból képzett női név. Izabella és Dalma is biztosan boldog lenne, ha gyűrűi és fülbevalói végre méltó helyre kerülnének, ezért bátran lepjük meg őket egy ékszertálcával.


Ékszertálcák

Július 13., péntek: Jenő és Indra napja

A Jenő török eredetű név, jelentése: tanácsadó, bizalmi ember. Az Indra cseh-indiai eredetű női név, jelentése: egy indiai isten neve. Jenőt hívjuk meg egy gyertyafényes vacsorára egy hangulatos étterembe, Indrát pedig ajándékozzuk meg egy szép stólával, amely elegáns kiegészítő lehet egy nyári estén.


Szürke Sál Nagy Színes Virágokkal

Július 14., szombat: Örs és Stella napja

Az Örs török-magyar eredetű, jelentése: ember, férfi, hős. A Stella latin eredetű, jelentése: Tenger Csillaga. Örst hívjuk meg egy stand up comedy előadásra, Stellát pedig lepjük meg egy tárolódobozzal, amely piknik- és stranddoboznak is ideális, így a nyaralás alatt is hasznát veheti.


Romantic Lilac Kreatív Tárolódoboz

Július 15., vasárnap: Henrik és Roland napja

A Henrik német eredetű név, jelentése: körülkerített birtokán uralkodó. A Roland szintén német eredetű, jelentése: vakmerő hős. Az urak számára egy barkácsdoboznál praktikusabb ajándékot keresve sem találnánk...


Barkácsdoboz, Variálható, L Méret

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...