2012. július 11., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Július 16 - Július 22.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Július 16., hétfő: Valter és Irma napja

A Valter német eredetű férfi név, jelentése: uralkodó + sereg. Az Irma német eredetű, az Irmin germán istenség nevéből származik. Valtert hívjuk meg egy sétahajókázásra, Irmát pedig lepjük meg egy egyedi könyvjelzővel.


Egyedi Könyvjelző


Július 17., kedd: Endre és Elek napja

Az Endre görög-magyar eredetű név, jelentése: férfi, férfias. Az Elek görög-magyar eredetű, jelentése: védő. Az urak számára ideális ajándék egy kétoldalú barkácsdoboz, amelyben elhelyezhetik az apró alkatrészeket, csavarokat, kütyüket.


Barkácsdoboz, 2 az 1-ben, M Méret

Július 18., szerda: Frigyes és Kámea napja

A Frigyes német-magyar eredetű név, jelentése: béke + hatalom. A Kámea olasz-magyar eredetű női név, jelentése: domborúan vésett ékkő. Akár hölgyről van szó, akár úrról, ideális ajándék lehet mindkettőjük számára egy Matrjoska fa ládika réz fogantyúval


3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval


Július 19., csütörtök: Emília és Varsány napja

Az Emília latin eredetű név, jelentése: versengő, vetélkedő. A Varsány magyar eredetű férfinév, mely a honfoglalás előtt a magyarokhoz csatlakozott jász nép nevéből származik. Varsányt hívjuk meg egy bortúrára, Emíliát pedig ajándékozzuk meg egy strandkendővel


Strandkendő a Naplemente Színeiben


Július 20., péntek: Illés és Margaréta napja

Az Illés héber eredetű, jelentése: Jahve az én Istenem. A Margaréta görög eredetű, jelentése: gyöngy. Illést "csaljuk el" egy kalandparkba, Margarétát pedig ajándékozzuk meg egy szép gyöngy fülbevalóval


Ametist Grapes And Raisins Fülbevaló


Július 21., szombat: Dániel és Daniella napja

A Dániel héber eredetű név, jelentése: Isten a bírám. A Daniella pedig a Dániel férfinév női párja. Dánielt és Daniellát is megajándékozhatjuk egy vidám, kockás sállal, mert ez mindkét nem képviselőjének ideális kiegészítő. 


Scottish Freedom - Vidám, Kockás Sálak

Július 22., vasárnap: Magdolna és Léna napja 

A Magdolna héber-magyar eredetű név, jelentése: magdalai; torony, bástya. A Léna a Heléna, Magdaléna utótagjának önállósulása. A hölgyek biztosan örülnének egy ékszerbőröndnek, amelyben elrejthetik féltett kincseiket.


Zöldalma és Vérnarancs Ékszerbőrönd


További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...