2012. július 26., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Július 30 - Augusztus 5.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Július 30., hétfő: Judit és Xénia napja

A Judit héber eredetű név, jelentése: Judeából származó nő. A Xénia görög eredetű, jelentése: vendég, vendégszerető. Judit és Xénia is biztosan örülne egy ékszertálcának, amelynek segítségével végre áttekinthető lenne a gyűrű és fülbevaló gyűjtemény.:) 

Fehér Színű Gyűrűtálca vagy Bedugós Fülbevaló Tálca Textilbőr Bevonattal

Július 31., kedd: Oszkár és Ignác napja

Az Oszkár német-ír-kelta eredetű, jelentése: jó dárda; szarvast kedvelő. Az Ignác latin eredetű, jelentése: tűz. Segítsünk az uraknak rendet tenni az apró alkatrészek, kütyük között, és lepjük meg őket egy óriási barkácsdobozzal.:)


Barkácsdoboz, Kreatív Doboz, Variálható, XL Méret

Augusztus 1., szerda: Boglárka és Nimród napja

A Boglárka magyar eredetű név, jelentése: fémveretes ékköves, gyöngyös, zománcos, gömb alakú ékítmény; boglárka (virágnév). A Nimród eredete bizonytalan, feltételezések szerint asszír eredetű és a jelentése: vadász. Nimródot csaljuk el sétahajókázni, Boglárkát pedig ajándékozzuk meg ezzel a kedves rattan ládika szettel.:)


Romantic Rose 4 Részes, Matrjoska, Rattan Doboz Szett

Augusztus 2., csütörtök: Lehel és Alfonz napja

Lehel magyar eredetű férfi név, jelentése: kürtfúvó. Az Alfonz német eredetű, jelentése: készséges, harcra kész. Az urak számra praktikus lehet egy tárolódoboz, amelybe belepakolhatják magazinjaikat, DVD-iket, CD-iket.


Khaki Stripes Kreatív Tárolódoboz

Augusztus 3., péntek: Hermina és a Lídia napja

A Hermina német eredetű név, jelentése: hadi nő. A Lídia latin eredetű női név, jelentése: ólomszínű, kékes. Ajándékozzuk meg a hölgyeket egy gyönyörű, csillogó sállal. Lídia biztosan örülni fog neki, de Hermina sem fog miatta hadat üzenni nekünk.:)


Óceánkék, Csillogó Sál

Augusztus 4., szombat: Domonkos és Dominika napja

A Domonkos latin eredetű férfi név, jelentése: az Istenhez tartozó, Istennek szentelt. A Dominika a Domonkos női párja, eredete és jelentése ugyanaz. Ez a Matrjoska kincsesláda megfelelő ajándék lehet mindkettőjüknek, mert Domonkos tárolhatja benne ólomkatonáit, érméit, egyéb kincseit, Dominika pedig az ékszereit.


3 Darabos, Díszes, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Augusztus 5., vasárnap: Krisztina és Abelina napja

A Krisztina latin eredetű, jelentése: Krisztushoz tartozó, keresztény. Az Abelina német eredetű női név, jelentése: lehelet, fuvallat. A hölgyek biztosan örülnének ennek az ízléses Narancs Torony Ékszerbőröndnek.


Narancs Torony Ékszerbőrönd

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...