2012. május 16., szerda

Gyermeknapi Meglepetések Tiniknek

Folytatjuk a gyermeknapi ajándékötleteket bemutató sorozatunkat. Tegnap az apróságok számára mutattunk be termékeket, itt elolvashatod, hogy pontosan miket. Ma pedig térjünk rá a tinikre!:)


A lányszobák tökéletes kiegészítői lehetnek a kreatív tárolódobozaink, amelyeket több színben, méretben és mintával árusítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A tinik használhatják a dobozokat többek között CD-k, DVD-k, újságok, kiegészítők tárolására, vagy akár strandoláshoz is. A dobozokat most akciós áron 1750 Ft-tól vásárolhatjátok meg. Kattints ide, és nézd meg, hogy milyen mintával kaphatók!


Biztosan a tinik kedvence lesz a 3 részes ékszertartó ládika, amit akár három gyereknek is adhatunk kor szerint. Ékszerek, kincsek, apróságok tárolására kiválóan alkalmas. A 3 részes Matrjoska ládika ára összesen 4905 Ft. Egy korábbi bejegyzésünkben pedig bővebb információt is olvashattok róla. Tovább a kincsesládához!


Nagyon vagány a rocker és kanári ékszerbőröndünk, amelyet 5940 Ft-ért vásárolhattok meg. Nézd meg a bőröndöt, és garantáltan beleszeretsz!:)Szintén praktikus ajándékok lehetnek a színes fémdobozkák, amikben tárolhatnak ékszereket, tollakat, sminkcuccokat, vagy bármi mást. Kattints, és mérd fel a kínálatot!


Persze azokra is gondolunk, akik imádnak olvasni. Számukra az egyedi könyvjelzőink páratlan ajándékok lehetnek. Klikk ide, és nézd meg a könyvjelzőket!Egy újabb ötlet, aminek garantáltan örülnek a tinik: imádnivaló, ötrészes nesszeszerek, amelyek a Matrjoska fantázianevet viselik. Mert épp úgy, mint a Matrjoska-babákat, ezeket is egymásba rakhatják, ha nincsen rájuk szükség, de természetesen az 5 db kistáska külön-külön is használatos. Többféle színben és mintával kapható. Klikk ide a részletekért! Illetve egy korábbi bejegyzésben is megtalálod őket.


És ha kamaszlányotok a sok csecsebecsét már nem tudja hol tárolni, akkor ajánljuk figyelmetekbe az ékszertálcáinkat, amelyekkel egy kis rendszert tudtok vinni a káoszba.:) Kattints, és nézd meg a tálcákat!
Esetleg úgy gondoljátok, hogy az ifjú hölgynek már mindene megvan?! Hát, higgyétek el, ez a helyzet biztosan nem áll fenn, hiszen mindig találnak maguknak valami újdonságot a csajok!:) Ebben az esetben az ajándékutalványt ajánljuk! Tini Lányotok a nyakatokba ugrik, ha elég felnőttnek nézitek ahhoz, hogy rábízzátok a választást. Tovább az utalványhoz!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...