2012. május 4., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Május 7 - Május 13.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Május 7. hétfő: Gizella és Bendegúz napja 

A Gizella német eredetű név, jelentése: női túsz, női kezes, udvarban nevelkedő lány. A Bendegúz hun eredetű férfinév, a mondák szerint Attila (hun uralkodó) apja volt. Gizellát lepjük meg egy ékszerládikával, amelybe elrejtheti kincseit, Bendegúzt pedig egy borkóstolóval egybekötött ízletes vacsorával.


3 Darabos, Matrjoska Fa Ládika, Réz Fogantyúval

Május 8. kedd: Mihály és Stella napja

A Mihály héber eredetű, jelentése: Istenhez hasonló. A Stella latin eredetű név, jelentése: Tenger Csillaga. Mihályt lepjük meg egy izgalmas könyvvel, Stellát pedig egy szép tengeri motívumos fülbevalóval.:)


Summer Holiday Fülbevaló Tengeri Csillaggal és Repülővel

Május 9. szerda: Gergely és Gergő napja

A Gergely és a Gergő nevek görög-latin-magyar eredetűek, jelentésük: éberen őrködő.A fiúkat lepjük meg egy praktikus barkácsdobozzal, mert annak biztosan hasznát veszik.:)


Barkácsdoboz, 2 az 1-ben M Méret


Május 10. csütörtök: Ármin és Pálma napja

Az Ármin héber-latin eredetű férfinév, jelentése: hegyi; ihletett, tisztánlátó, megvilágosodás. A Pálma magyar női név, jelentése a pálma növény maga. Mindkét nem képviselőjét meglephetjük egy kockás sállal, mert hölgyek és urak számára is ideális viselet még tavasszal és nyáron is.:)


Almost Burberry Kockás Sálak
 Május 11. péntek: Ferenc és Fabríciusz napja

A Ferenc latin-olasz eredetű, franciát jelent. A Fabríciusz latin eredetű név, mesterséget, műhelyt jelent. A fiatalemberek biztosan örülnének, ha meghívnánk őket moziba. A mozijegyet pedig ötletesen becsomagolhatjuk, vagyis elrejthetjük egy cilinderbe.:) 


Fekete Cilinder Bársony Ékszerdoboz

Május 12. szombat: Pongrác és Gyöngy napja

A Pongrác görög-latin eredetű férfinév, jelentése: minden erő, hatalom. A Gyöngy magyar női név, és mily' meglepő, hogy a jelentése nem más, mint gyöngy.:) Pongrácot lepjük meg egy piknikkel a szabadban, vagy egy kerti sütögetéssel, Gyöngyöt pedig stílszerűen egy szép gyöngyékszerrel.:) 


Bogyók Csiszolt Üveggyöngyből Nyaklánc
 Május 13. vasárnap: Szervác és Imola napja

A Szervác latin-német-magyar eredetű férfinév, jelentése: megszabadított. Az Imola magyar eredetű női név, jelentése: mocsár, hínár, vizes terület, imolafű (növény). Szervácnak mondjuk előfizethetnénk egy fél évre kedvenc magazinját, Imola pedig biztosan örülne egy szép virágos sálnak.:) 


Sunny Days - Rózsaszín Sál Nagy Színes Virágokkal

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...