2012. május 17., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Május 21 - Május 27.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Május 21. hétfő: Konstantin és Mirella napja

A Konstantin a latin Constantinus rövidülése, amely a latin constans szóból ered, a jelentése: állhatatos, szilárd. A Mirella latin, olasz eredetű név, a Míra olasz becéző továbbképzése, jelentése: csodálatos. Konstantint állhatatosságáért "jutalmazzuk" meg egy üveg jóféle vörösborral, Mirellát pedig egy csodálatos, egyedi olasz kendővel. 





Fehér Kendő Fekete Szegéllyel és Mintával
Május 22. kedd: Júlia és Rita napja

A Júlia latin-bolgár-török-magyar eredetű név, jelentése: a Julius nemzetséghez tartozó, ragyogó; méltóságnév. A Rita görög-latin eredetű, jelentése: gyöngy, illetve a tenger leánya. A hölgyeket bátran lepjük meg egy tengeri motívumos fülbevalóval, amelyben csak úgy ragyognak majd!:)


Fruits of the Sea Fülbevaló
Május 23. szerda: Dezső és Dés napja

A Dezső latin-magyar eredetű, jelentése: óhajtott, kívánt gyermek. A Dés név végső soron a latin Desiderius névre vezethető vissza, amelynek jelentése: kívánt, óhajtott (mai értelemben "családtervezett").:) Urak számára örök favorit a barkácsdoboz, amely segít a csavarok, alkatrészek, apró kütyük átlátható és rendezett tárolásában.  


Barkácsdoboz, Variálható, XL Méret
Május 24. csütörtök: Eszter és Eliza napja

Az Eszter héber-perzsa eredetű, jelentése: mirtusz, csillag; bájos fiatal lány; úrnő. Az Eliza héber eredetű, jelentése: Isten az én esküvésem. Biztosak vagyunk benne, hogy sem Eszter, sem Eliza nem tudna ellenállni egy szép ékszerbőröndnek.:)


Ovális Oázis Ékszerbőrönd
Május 25. péntek: Orbán és Bársonyka napja

Az Orbán latin eredetű, jelentése: városi, római; finom, művelt, udvarias ember. A Bársonyka magyar eredetű, ritka női név, bársonyt jelent. Az ünnepelteket lepjük meg egy egyedi, kézzel készített könyvjelzővel


Május 26. szombat: Fülöp és Evelin napja 

A Fülöp görög eredetű, jelentése: lókedvelő. Az Evelin francia-angol-kelta-gall eredetű név, jelentése: kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű. Ha Fülöp nevéhez híven valóban kedveli a lovakat, akkor lepjük meg egy szép lovas könyvvel, Evelint pedig egy szép divatsállal.:)


French Kiss Divatsál - Bézs

Május 27. vasárnap: Hella és Agrippa napja 

A Hella német eredetű, jelentése: megszentelt, egészséges, boldog; nap, hold; a holdtól származó női szépség. Az Agrippa héber-latin eredetű férfinév, jelentése: farfekvéssel született. Agrippát hívjuk meg kedvenc pubjába egy billiárd partyra, Hellát pedig lepjük meg egy forgó ékszerállvánnyal.

Négyszögletű Forgó Ékszerállvány M Méret és S Méret

Négyszögletű Forgó Ékszerállvány M Méret és S Méret

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...