2011. november 12., szombat

Karácsonyi Ajándékok Saját Kezűleg Blog

Kedves ÉkSzertartás Olvasók!

Közeledik az év legszebb időszaka, amely tele van várakozással, örömszerzéssel, mandarin, narancs, fahéj és mézes sütemény illattal, vagyis kezdődik a karácsonyi készülődés!:)

Mi lenne szebb ajándék, mint az, amit saját kezűleg készítünk, szeretettel, vagyis Made With Love!:)

Mi pár napja már teljesen karácsonyi lázban égünk, éppen ezért elindítottuk a Karácsonyi ajándékok saját kezűleg blogot, ahol olyan karácsonyi ajándékötleteket találsz, amelyeket saját kezűleg elkészíthetsz.


Eddig 3 tipp került fel az oldalra, a Tündéri kistáska, a Csillámpóni marcipánkivitelben és az AndvenTEA. Ha kíváncsi vagy ezekre, látogass el a blogra! :)

Ötleteid, tippjeid szeretettel várjuk! Ha úgy gondolod, hogy van olyan ajándék, vagy dekoráció ötleted, amelyet szívesen megosztanál másokkal - márpedig ismerve Benneteket, biztosak vagyunk benne, hogy vannak ilyenek :) - küldd el nekünk az info@madewithlove.hu címre érthető leírással és néhány fotóval, s mi örömmel feltesszük a blogba!

Lassan itt az ideje, hogy adventi koszorút és adventi naptárat készítsünk, hiszen november 27-én lesz advent első vasárnapja. Az már csak két hét!:) Úgyhogy, ha nekilátsz, akkor elő a fényképezőgépet, a tollat és papírt (vagy a billentyűzetet:)), s osszd meg velünk!:)

Ötletgyűjtéshez -megosztáshoz csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

Kreatív és szeretetteljes készülődést Mindenkinek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...