2011. május 11., szerda

Mit Tegyek, Hogy Szépek Maradjanak Drótékszereim?

Kedves Olvasónk!:) Ebben a bejegyzésben megosztjuk Veled, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a drótékszereid megőrizzék eredeti szépségüket.

Íme, a TOP 5 TIPP:

Még azelőtt parfümözd be magad, hogy felvennéd az ékszert. A nemesfémeknek és drágaköveknek a kemikáliák nem tesznek jót. Azért is jó, ha így teszel, hogy a kedvesed a fülednél a Te illatodat szimatolja, ne pedig az ékszeredét. Ha mégis porszem került a gépezetbe – akarom mondani parfüm a fülbevalódra -, rögtön töröld le róla a folyadékot egy tiszta kendővel.

♥♥ Ne menj úgy aludni, hogy kézműves ékszer van rajtad. Egyikőtöknek sem tesz jót. Beleakadhat a hajadba, vagy az ágyneműbe, és akkor bosszankodhatsz. Ha cérnával fűzött gyöngyékszered beakad és nem veszed észre, szétszakadhat. A többi rémségről nem is beszélek, te is el tudod képzelni. Ha ráfekszel a drótékszerre, eldeformálódhat. Ugye azt sem szeretnéd? (Ha mégis bármi ilyen történik, keress fel bennünket és mindent elkövetünk azért, hogy az ékszer újra a régi legyen, vagy még annál is szebb). Tehát, vedd le az ékszereket.

♥♥♥ Ha mágneskapcsos a láncod, vagy a karkötőd, javaslom, hogy a körmöd segítségével nyisd szét a mágneskapcsot, ne pedig a szerelőkarikát rángasd. A mágnes erősebben tart, mint a szerelőkarika, amivel rögzítették, így az szétnyílhat, és akkor újra kell szerelni.

♥♥♥♥ Miután csecsebecséid levetted, töröld át őket egy tiszta kendővel (jó kis szertartás, igaz? :)), majd rakd őket a féltett kincseket megillető helyre. Állványra akaszthatod, vagy kibélelt ékszertartó dobozba rakhatod őket. A forgatható állvány azért praktikus, mert sok jó ékszer kis helyen is elfér, amiket akár színek szerint is rendezhetsz.

♥♥♥♥♥ Az ékszereidet tiszta, száraz és közvetlen napsütéstől mentes helyen tárold. Ha a kedvenc láncodat a visszapillantó tükörre, vagy az ablak kilincsére akasztod, a gyöngyök, ásványok kifakulhatnak benne, nedves vagy párás helyen pedig mind a fémek, mind a kövek elszíneződhetnek. (Emlékszel még, mit írtunk egy korábbi bejegyzésben a verejték károsító hatásáról?)

Ha ezeket a tippeket betartod, biztos lehetsz abban, hogy ékszereid eredeti pompájukban fognak tündökölni nagyon hosszú ideig.:)

Ha pedig úgy döntesz, hogy beszerzel néhány ékszertároláshoz és ékszertisztításhoz, azaz ÉkSzertartáshoz szükséges terméket, akkor látogass el az Ékszerelmesek Webáruházába, a Madewithlove.hu-ra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...