2011. május 9., hétfő

Gyermeknapi meglepetések nagyoknak

Korábbi bejegyzéseinkben bemutattuk, hogy mivel tudjátok meglepni a kicsiket és a tiniket gyermeknapra. De mi van a nagyokkal? Hiszen mindegyikünk egy nagy gyerek, tehát mi is megérdemeljük a gyereknapi ajándékot!:) Nézzük csak, hogy mit választhatunk egy "nagyobb gyereknek" a Madewithlove.hu webáruház kínálatából!

Különleges, egyedi, kézzel készített ékszereink, amelyek gyöngyfűzéssel, üvegolvasztással, vagy drótos technikával készülnek, minden alkalomra kiváló ajándékot jelentenek, így Gyermeknapra is. Kattints ide, és nézd meg az ékszereinket!


Természetesen az ékszerek tárolására is gondolunk, és ékszertartók széles választékát kínáljuk. Egyik kedvencünk a négyszögletű, M-es méretű forgó ékszerállvány. Ez a szép és praktikus antikolt réz színű ékszerállvány 72 pár fülbevaló, sok-sok nyakék és karkötő látványos tárolására alkalmas. A lógós fülbevalók is kényelmesen elférnek rajta. Magassága: 30 cm, szélesség: 15 cm.

Szintén praktikus ajándék a háromszintes forgó ékszerállvány, amelyen sok-sok nyakék és karkötő kényelmesen elfér. A 2. és 3. szintek tetszőlegesen állíthatók .Magasság: 58 cm. Átmérő: 36 cm. Akasztók száma: 48 db. Tovább a háromszintes, forgó ékszerállványhoz, és nézd meg a videót is róla!

Az olvasás szerelmeseinek kiváló ajándék lehet egy egyedi könyvjelző. Fityegőkkel és Swarovski Elements kristályokkal díszítjük, de tehetünk rá bármit, amit csak kitalálsz, akár egy név kezdőbetűjét, vagy féldrágaköveket is tehetünk rá. Kattints, és nézd meg a kínálatot!




Webáruházunk különlegességei az egyedi olasz sálak. Mindegyikből csak egyetlen darab van, úgyhogy kattints gyorsan, és stoppold le a Neked tetszőt! Ez a pillangós sál 100 % selyemből készült, a méretei: 85 x 85 cm.

Sálkínálatunk elég széles, kattints és győződj meg róla Magad! Kézzel festett selyemsáljaink szintén a kedvencek közé tartoznak. Hernyóselyemből készültek, a méretük általában 45 x 45 cm.



Ha nem tudsz választani a sok-sok jó ötlet közül, arra is van megoldás: a Gyermeknapi Ajándékutalvány, amelyet több címletben is megvásárolhatsz, és az ajándékozott maga választhatja ki a szíve vágyát.:) Tovább az utalványhoz! Boldog Gyermeknapot előre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...