2011. május 20., péntek

Ékszertartóink Akcióban, folyamatosan frissítve...

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Nektek kedvenc ékszertartóinkat használat közben.:) Ezeket a képeket Kedves Vásárlóink osztották meg velünk, amit ezúton is nagyon köszönünk!

A képen az S méretű, kétoldalas, álló fülbevalóállványunkat láthatjátok. Fogarasi Anna is ezen kínálja gyönyörű nemezékszereit.
Ha Te is szeretnél egy ilyen állványt, kattints ide!





Ezen a képen a fehér karkötő - és láncállványunkat láthatjátok, amelyet éppen a Maciművek édes dekorációi díszítenek.
Ha Neked is pont egy ilyen állványra van szükséged, kattints ide!






S méretű, kétoldalas fülbevalóállványunkat ezen a fotón Ifju-Tóth Enikő, alias Crazychick gyönyörű, kézzel készített drótfülbevalói díszítik.
Kattints, és nézd meg az állványt közelebbről!






Bozóki Rita, alias Mylittlethings Jewelry gyönyörű, kézzel készített, egyedi üveg- és kagylófülbevalóit ezen az álló, kétoldalas, L méretű, öt soros fülbevalóállványon kínálja.
Ha megtetszett az állvány, kattints ide!

A fényképen látszik még a fehér gyűrűkínáló tálcánk és a nyakékek ízléses bemutatására, tárolására szolgáló patentos nyak.

Gyűrűkínáló tálcánkat Rita is szívesen használja a szépséges, szintén kézzel készített üvegfülbevalói tárolásához, ahogy ez a lenti képen is látható.


Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Szabó-Vida Zsófi, alias Passionflower Pearls gyönyörű, fűzött ékszereinek bemutatásához szintén a mi ékszertartóinkat választotta. Az alábbi képeket Zsófi küldte nekünk.

Kattints, és nézd meg a bal oldali képen látható álló, L méretű, kétoldalas fülbevalóállványunkat!












Ha pedig ez az alsó képen lévő fekete bársonybevonatú karkötő - vagy nyaklánctálca a kedvenced, akkor ide klikkelj!



Lovász Nóri, alias Kreatívoázis nagyon édes üvegékszereket készít, amelyeket a nálunk vásárolt ékszertálcákon mutat be, ahogy ezt az alábbi képeken is láthatjátok.

Ha tetszik ez a fehér, kitámasztható gyűrűkínáló tálca, kattints ide!


Ez a fekete színű tálca bedugós fülbevalótálcaként, vagy gyűrűtálcaként is használható. Ha Te is ilyet szeretnél, kattints ide!


Természetesen a galériánkat folyamatosan bővítjük vásárlóinktól kapott fotóinkkal, hiszen használat közben érvényesülnek legjobban ékszertartóink tulajdonságai, előnyei.

Ha a többi ékszertartónkat is meg szeretnéd nézni, gyere a Madewithlove.hu webáruházra. Kattints!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...