2011. május 27., péntek

Ékszerfényesítő Hab és Akciós Ékszerfényesítő Csomag

Jó híreink vannak az ÉkSzerelmesek számára! Újra kapható webáruházunkban az ékszerfényesítő hab, amelynek legnagyobb előnye, hogy különleges mikro-habja az ékszer vagy dísztárgy minden apró darabkáját megtisztítja, a legszűkebb helyekre is elér, akár a kő és annak foglalata közé is.

És van még egy jó hírünk: kialakítottunk egy akciós csomagot Számotokra. Hogy mit? Na most figyeljetek!:)

Egyesítsd ékszerfényesítő erőidet az ékszerfényesítő habbal és az univerzális ékszertisztító kendővel! A termékeket külön-külön is megvásárolhatod, de legújabb 17%-os akciónknak köszönhetően most szettben olcsóbban hozzájuthatsz a tisztítószerekhez!


Veled is megtörtént már, hogy ezüst ékszered matt maradt azután, hogy ékszertisztító folyadékba tetted? Bár a folyadékok nagyon jó hatásfokkal dolgoznak, előfordulhat, hogy az ékszer mégis matt marad.

Vége a bosszankodásnak, mert itt a megoldás:

A madewithlove.hu egyik újdonsága az ékszerfényesítő hab, amivel könnyedén fényesítheted és óvhatod ezüst, arany, platina és bizsu ékszereidet. Ez különösen hasznos a nyári kánikulában, amikor az ékszerek még hamarabb veszítenek pompájukból.

Az ékszertisztító hab minden nemesfémhez és drágakőhöz használható. Ez a különleges mikro-hab ékszered minden apró darabkáját megtisztítja, a legszűkebb helyekre is elér, akár a kő és annak foglalata közé is.

Használata:
Vedd le a kupakot és a felső rész megnyomásával fújj egy kis habot az ékszerre vagy dísztárgyra úgy, hogy egyenletesen fedjen. 3-4 perc után folyó víz alatt mosd le az ékszert, majd töröld szárazra egy puha kendővel, pl. az univerzális ékszertisztító kendők valamelyikével.

100 ml, Gyermekek elől elzárva tartandó.

Már van univerzális ékszertisztító kendőd és csak az ékszerfényesítő hab érdekel? Akkor kattints ide!

Már van ékszerfényesítő habod, csak a mindentudó ékszertisztító kendők érdekelnek? Akkor kattints ide!

Ha pedig az akciós szett keltette fel a figyelmedet, akkor ide kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...