2012. október 3., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Október 8 - 14.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Október 8., hétfő: Koppány és Bettina napja

A Koppány török-magyar eredetű név, jelentése: nagy, győztes; méltóságnév. A Bettina német a Betta név nőiesítő képzővel való továbbképzése. Hölgyek és urak számára is ideális ajándék lehet egy tárolódoboz, ami sok "kacatot" elrejt, ezzel nagyon hasznos szolgálatot tesz "gazdájának".:)


Kreatív tárolódobozok több méretben és mintával

Október 9., kedd: Dénes és Ábris napja

A Dénes görög eredetű név, jelentése: Dionüszosznak, a bor és a szőlő istenének ajánlott. Az Ábris héber eredetű név, jelentése a Biblia szerint: a sokaság atyja. Az urak biztosan örülni fognak egy praktikus bakácsdoboznak, úgyhogy bátran lepjük meg őket eggyel!:) 


Barkácsdobozok több méretben

Október 10., szerda: Gedeon és Hajna

A Gedeon héber eredetű név, jelentése: harcos; aki kivág, ledönt (fát). A Hajna Vörösmarty Mihály névalkotása; jelentése: hajnal. Hölgyek és urak számára is jó ötlet lehet egy jó meleg, norvég mintás sál, aminek garantáltan hasznát veszik a hűvös őszi napokon. 


Norvegian Forest sálak

Október 11., csütörtök: Brigitta és Gitta napja

A Brigitta ír eredetű név, jelentése: erős, erényes. A Gitta óír-német eredetű, jelentése: erős, erélyes. A hölgyek biztosan örülnének egy ékszerállványnak, ezért bátran lepjük meg őket egy forgó, hatszögletű változattal


Forgó ékszerállvány, hatszögletű, M méret

Október 12., péntek: Miksa és Szerafina napja

A Miksa görög-magyar eredetű név, jelentése: győzelem + nép. A Szerafina héber-német eredetű név, jelentése: tündöklő, égő, nemes. Hölgyek és urak egyaránt hasznát veszik az ezüsttisztító csomagnak, ezért ideális ajándék lehet számukra. 


Ezüsttisztító csomag, XL méret - 15% kedvezmény

Október 13., szombat: Kálmán és Ede napja

A Kálmán török-magyar eredetű név, jelentése: maradék; életben maradt. Az Ede német-magyar eredetű, jelentése: a birtokát megőrző. Az urak biztosan örülni fognak egy csíkos, kötött-jellegű sálnak, ami igazán jól jön, ha téliesre fordul az idő. 


Mr. Zebra sálak

Október 14., vasárnap: Helén és Domokos napja 

A Helén görög eredetű név, jelentése: nap, hold; a holdtól származó női szépség. A Domokos latin eredetű név, jelentése: Az Istenhez tartozó, Istennek szentelt. Domokost hívjuk meg egy színházi előadásra, Helént pedig ajándékozzuk meg egy praktikus ékszerbőrönddel


Narancs Torony Ékszerbőrönd

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...