2012. október 31., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (November 5 - November 11.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

November 5., hétfő: Imre és Zakariás napja

Az Imre német eredetű férfi név, jelentése: hatalmas, híres, királyi; tevékeny uralkodó. A Zakariás héber eredetű  név, jelentése: akiről az Úr megemlékezik. Az urakat megajándékozhatjuk egy ezüsttisztító csomaggal, amelynek segítségével kifényesíthetik ezüst érméiket, ékszereiket, vagy az ezüst evőeszköz készletet a közelgő ünnepekre.:)


Ezüsttisztító csomag, M méret - 10% kedvezménnyel

November 6., kedd: Lénárd és Leonárd napja

A Lénárd német eredetű név, jelentése: erős, mint az oroszlán. A Leonárd a germán eredetű Leonhard névből származik, aminek a jelentése erős + merész. Urak számára örök favorit a barkácsdoboz, ami rendet teremt a munkaasztalon.:)


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, L méret

November 7., szerda: Rezső és Szulamit napja

A Rezső magyar eredetű, nyelvújításkori névalkotás a Rudolf helyettesítésére, jelentése: dicső farkas. A Szulamit héber eredetű női név, a jelentése bizonytalan, származtatják a Salamon férfi névből is, ami szerint a jelentése Salamonhoz tartozó nő. Rezsőt hívjuk meg egy stand up comedy előadásra, Szulamit pedig biztosan örülne, ha kapna egy praktikus ékszerállványt.


Forgó ékszerállvány, kerek, XL méret

November 8., csütörtök: Zsombor és Kolos napja

A Zsombor bolgár-török eredetű férfi név, jelentése: bölény. A Kolos latin-magyar eredetű férfi név, jelentése: nemzetségnév; az iskolához tartozó, tanító, tanuló. Az urak biztosan nem utasítanának vissza egy jó meleg sálat, úgyhogy bátran lepjük meg őket eggyel.


Norvegian Forest Sál - Fűzöld

November 9., péntek: Tivadar és Ugocsa napja

A Tivadar görög-latin eredetű név, jelentése: Isten ajándéka. Az Ugocsa régi magyar személynév, a szláv eredetű Ugrin, Ugron személynév rövidült és kicsinyítő képzős alakja. Urak számára is ideális ajándék lehet egy tárolódoboz, amelyben összegyűjthetik magazinjaikat, CD-iket, DVD-iket.


Khaki Stripes Kreatív Tárolódoboz, egy rekeszes, tépőzáras, L méret

November 10., szombat: Réka és Leó napja

A Réka német eredetű női név, jelentése: patak. A Leó görög-latin eredetű férfi név, jelentése: oroszlán. Leót hívjuk meg egy vacsorával egybekötött borkóstolásra, Rékát pedig ajándékozzuk meg egy medáltartó tálcával.


Medáltartó tálca, fekete bársony bevonattal

November 11., vasárnap: Márton és Tódor napja

A Márton latin eredetű, jelentése: Mars istenhez hasonló, merész, bátor. A Tódor görög-német eredetű férfi név, jelentése: Isten ajándéka. Márton napján mi mással lephetnénk meg az ünnepelteket, mint egy igazi Márton-napi libavacsorával.:) És hogy elegánsak legyenek, kaphatnak még egy nyakkendőtűt is, amit stílusosan egy bársonydobozban adjunk át.


Bársony nyakkendőtűdoboz fekete, bordó, kék, vörös színben

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...