2012. október 11., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Október 15 - 21.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Október 15., hétfő: Teréz és Tekla napja

A Teréz görög eredetű, jelentése: hőség, forróság, nyár, aratás, szüret; vadásznő; therai; therasiai. A Tekla szintén görög eredetű női név, jelentése: Isten dicsősége.A hölgyek biztosan nem tudnak ellenállni a szép ékszereknek, ezért ajándékozzuk meg őket egy tekla gyöngyökből álló fülbevalóval.:)


Pearl Diva Fülbevaló

Október 16., kedd: Gál és Lehel napja

A Gál kelta – magyar eredetű név, jelentése: kakas. A Lehel magyar eredetű név, jelentése: kürtfúvó. Lehel biztosan örülni fog egy barkácsdoboznak, de Gál sem fog bizonyára kakaskodni, ha meglepjük eggyel!:)


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, L méret

Október 17., szerda: Hedvig és Mályva napja

A Hedvig német eredetű név, jelentése: harc. A mályva magyar eredetűn női név, jelentése: mályva (növény). A hölgyeket bátran ajándékozzuk meg egy mályva színű norvég mintás sállal, mert biztosan örömmel fogják viselni a hűvös őszi reggeleken.


Mályva norvég mintás sál

Október 18., csütörtök: Lukács és Ambrus napja

A Lukács név lati eredetű, jelentése: lucaniai férfi.:) Az Ambrus név görög eredetű, jelentése: halhatatlan. Az urak biztosan nem utasítanának vissza egy sálat, hiszen reggelente és esténként igazán elkel egy nyakmelegítő.:)


Casual Elegance férfi sál - barna 

Október 19., péntek: Nándor és Berény napja

A Nándor magyar eredetű név, jelentése: dunai bolgár. A Berény magyar eredetű, régi magyar törzsnévből származik. Az urak számára ideális ajándék lehet egy 3 részes Matrjoska fa ládika, amelyben méltó helyet kap az érem-, ólomkatona-gyűjtemény.:)


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval 

Október 20., szombat: Vendel és Iringó napja

A Vendel név német eredetű, jelentése: a vandálok népéhez tartozó. Az Iringó magyar eredetű női név, jelentése a növény maga. Ha jó az idő, Vendelt hívjuk el egy piknikkel egybekötött őszi sétára, Iringót pedig ajándékozzuk meg egy ékszerállvánnyal.


Forgó ékszerállvány, hatszögletű, M méret 

Október 21., vasárnap: Orsolya és Zselyke napja

Az Orsolya latin eredetű név, jelentése: ló, paripa; medve. A Zselyke ősi székely-magyar név, Atilla hun fejedelem fiának, Dengizich-nek hívták így a feleségét. Igazi csajos ajándék a Lilanakonda Ékszerbőrönd, biztos, hogy Orsi és Zselyke is örülne egynek.:)

Lilanakonda Ékszerbőrönd

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...