2012. október 26., péntek

Ajándékötletek Névnaposoknak (Október 29 - November 4.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Október 29., hétfő: Nárcisz és Zénó napja

A Nárcisz görög eredetű női név, jelentése: nárcisz (a virág maga). A Zénó görög eredetű férfi név, jelentése: akinek az Úr adott életet; Zeusztól származó. Zénót hívjuk meg moziba, Nárciszt pedig lepjük meg egy szép ékszerbőrönddel.


Moderno Delux Ékszerbőrönd

Október 30., kedd: Alfonz és Kolos napja

Az Alfonz német eredetű név, jelentése: készséges, harcra kész. A Kolos latin-magyar eredetű férfi név, jelentése: nemzetségnév, az iskolához tartozó, tanító, tanuló. Bátran lepjük meg az urakat egy csíkos sállal, hiszen a hideg őszi napok már a sarkunkban vannak. 


Mr. Zebra - Barna-fehér-szürke-kék csíkos sál

Október 31., szerda: Farkas és Cseke napja

A Farkas magyar eredetű férfi név, jelentése: farkas. A Cseke régi magyar eredetű férfinév, jelentése: húzó, vivő. Az urak biztosan örülnének egy óriási barkácsdoboznak, amelyben végre helyet kapnának az apró alkatrészek, csavarok, kütyük.


Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret

November 1., csütörtök: Marianna napja

A Marianna latin eredetű név, jelentése: Marius családjához tartozó; Szűz Máriához tartozó. Marianna biztosan örülne egy gyönyörű törtök mintás, borvörös-ezüst sálnak, amit akár vállkendőként is viselhet, ezért bátran ajándékozzuk meg vele.


Two-In-One Romantic – török mintás, borvörös-ezüst 

November 2., péntek: Achilles és Aténa napja

Az Achilles régi magyar férfinév, az ógörög Akhilleusz mitológiai névből származik, amelynek jelentése: "a kígyó fia". Az Aténa a görög eredetű Aténé női név egyik alakváltozata. Pallasz Athéné istennőnek a nevéből származik, aki a bölcsesség, a győztes háború, a jog, az ipar, a művészetek és a tudomány istennője volt.Achilles és Aténa is biztosan örülne egy saját kincsesládának. Mi lenne, ha meglepnénk őket eggyel?:)


3 darabos, díszes, Matrjoska fa ládika, réz fogantyúval

November 3., szombat: Győző és Márton napja

A Győző magyar eredetű férfi név, jelentése: győző, győztes. A Márton latin eredetű férfinév, jelentése: Mars istenhez hasonló, merész, bátor. Ajándékozzuk meg az urakat egy palesztin kendővel, ami jó társ lesz a hűvös őszi napokon.:)


Palesztin kendő - lila-fekete

November 4., vasárnap: Károly és Karola napja

A Károly török-magyar eredetű név, jelentése: ember, férfi, karvaly, turul. A Karola török-német eredetű női név, jelentése: karvaly, turul. Károlyt elhívhatnánk egy színházi előadásra, Karolát pedig meglephetnénk egy karkötő- és óraállvánnyal, biztosan örülnének neki.


Három részes karkötő- és óraállvány, fekete bársony bevonattal

További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...