2012. április 2., hétfő

Blaur Kézimunkák - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 36.

Március elején részt vettünk a Kézműves és Kreatív Vásáron a Pecsában, ahol egy nagyon kedves standszomszéddal örvendeztettek meg minket a szervezők, Cserny Laurával. Laura édes textilcsodákat és gombékszereket készít, mondanunk sem kell, hogy mi is elcsábultunk néhány gombékszer erejéig...;)

Miután kölcsönösen begyűjtöttük egymás kincseit, megbeszéltük, hogy egyszer játszani fogunk egyet közösen. Ennek pedig most jött el az ideje, amikor is a madewithlove.hu facebook oldalának rajongói száma meghaladta a 3333-at!:)

Szóval ezt a szép "kerek" számot egy szuper, Laurával közös nyereményjátékkal ünnepeljük meg, s természetesen Laurát és a Blaur Kézimunkákat is megismerhetitek egy kicsit közelebbről.

Kedves Laura, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol?

Egyedi baglyos táskákat, pénztárcákat készítek különféle vidám textilekből és saját festésű anyagokból. Ez a fő profilom, és a szerelmem pedig a gombékszerek.


♥ Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?

4 éve a barátnőm hozott egy szórólapot, amin foltvarrás alapjait megismertető tanfolyamot hirdettek. Nagyon felcsigázott a dolog, mindig is érdekelt, hogyan születnek a foltvarrott technikával készült csodák. Jelentkeztem.

Később tagja lettem a kecskeméti Napraforgó Foltvarró Körnek, amire nagyon büszke vagyok.
A varrás nekem olyan, mint a drog, minden nap alkotnom kell valamit különben elvonási tüneteim vannak.:)


Nagyon sokat köszönhetek a foltvarrásnak, sok nehéz időszakon átsegített, megtanított türelmesebbnek lenni, és arra, hogyan tartsunk ki a céljaink, álmaink mellett.

A gombékszereket 2 éve készítem. Rengeteg apró textilem volt, de a varráshoz nem lehetett felhasználni, így született meg az ötlet, hogy ékszerek váljanak belőlük.



♥ Milyen munkákat készítesz?

Jelenleg a gombkarkötők, a baglyos táskák és hátizsákok jelentik az újdonságot, de igazából mindent egyszerre csinálnék: a gombékszereket és a varrást.:)


♥ Milyen technikával dolgozol?


Foltvarrás , gombbehúzás, textil festés.

♥ Jelenleg min dolgozol?

Jelenleg nagy erőkkel készülök a tavaszi és nyári kézműves vásárokra: Zalaegerszeg, Szeged Hídi Vásár, Szolnok Tiszavirág Fesztivál, Tata, Kecskemét Csiperó, Szombathely Savária.


♥ Van kedvenc munkád?

Imádom a gombbehúzást.:) Mindig olyan izgatottan várom a végeredményt. Legjobban a karkötőket és a gyűrűket szeretem készíteni, no meg a csatokat, fülbevalókat, hajgumikat, táskákat, pénztárcákat. Minden percét élvezem mindegyik munkafolyamatnak.


♥ Mit jelent számodra a Made With Love?

Boldog vagyok, hogy a munkám a hobbim is egyben, és minden nap azt csinálhatom, amit szeretek.:)


♥ Vásároltál már a madewithlove.hu-n?

Igen, vásároltam több dolgot is. Először lett egy fülbevalótartóm, amit az interneten rendeltem, majd szerencsés véletlen folytán pont szomszédok lettünk az egyik kézműves vásáron, így elcsábultam egy gyűrűtartóra és egy karkötő állványra. Mindegyiket nagyon szeretem.:)


♥ Hol lehet Téged megtalálni?

Az alábbi elérhetőségen:

http://blaurkezimunka.blogspot.com/

http://www.facebook.com/blaurkezimunkak

Email: blaur@t-email.hu

Telefon: 30 635 4850.

♥ Kedves Laura, köszönjük szépen az interjút!:)
A további munkádhoz sok sikert kívánunk!:)


Kedves Olvasónk! 2012. április 8-án éjfélig játszhatsz a Blaur Kézimunkák és a madewithlove.hu közös, 3333-as:) nyereményjátékán, amelyen az egyik nyeremény az alábbi fényképeken látható kék-fehér pöttyös gombékszer-szett lesz Cserny Laura felajánlásából, továbbá egy hozzá színben és mintában passzoló, kék alapon fehér pöttyös Blue Polka kreatív tárolódoboz a madewithlove.hu felajánlásából! Részletek hamarosan a Facebookon!




Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...