2012. április 12., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Április 16 - Április 22.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Április 16. hétfő: Csongor és Bernadett napja

A Csongor név török-magyar eredetű, jelentése sólyom. A Bernadett német-francia eredetű, jelentése: erős, mint a medve. Mindkettőjüknek ideális ajándék lehet egy kockás sál a hűvös tavaszi reggelekre.



Április 17. kedd: Rudolf és Izidóra napja

A Rudolf német eredetű név, dicső farkast jelent. Az Izidóra görög eredetű, jelentése: Ízisz egyiptomi istennő ajándéka. Rudolfot lepjük meg egy gravírozott tollal, amit átadhatunk egy ezüst színű fémdobozban, Izidórát pedig egy szép karkötővel, amit csomagoljunk egy masnis ékszerdobozba.



Április 18. szerda: Andrea és Ilma napja

Az Andrea latin eredetű, jelentése: férfias. Az Ilma nevet Vörösmarty Mihály alkotta az Ilona és a Vilma nevekből. Mindkét hölgyet garantáltan levesszük a lábáról egy Édes Mézes Ékszerbőrönddel.:)



Április 19. csütörtök: Emma és Malvin napja

Az Emma német eredetű, a hermion néptörzshöz tartozó; Irmin germán istenség névből származik, jelentése: nagyság. A Malvin szintén német eredetű név, jelentése: a jog barátja. A hölgyek imádják a kisebb-nagyobb dobozkákat, amelyekben elrejthetik kincseiket. Egy Matrjoska rattan doboz szettnek is biztosan örülni fognak.



Április 20. péntek: Tivadar és Tihamér napja

A Tivadar név görög-latin eredetű, jelentése: Isten ajándéka. A Tihamér magyar-szláv eredetű, jelentése: csendet kedvelő. Férfiaknál tuti befutó még mindig egy óriási barkácsdoboz, amely segít rendet teremteni a műhelyasztalon elhatalmasodott káosz felett.



Április 21. szombat: Konrád és Anzelma napja

A Konrád német eredetű név, jelentése: merész + tanács. Az Anzelma latin eredetű, jelentése: az istenség védelme alatt álló. Legyen szó hölgyről, vagy úrról, egy vidám kockás sál mindkettőjük ruhatárát és kedvét feldobja.



Április 22. vasárnap: Csilla és Noémi napja

A Csilla magyar név, Vörösmarty Mihály névalkotása, jelentése: csillog, csillag, káka, nád hajtása. A Noémi héber eredetű, jelentése: gyönyörűségem. A legtöbb hölgy szenvedélyesen gyűjti a fülbevalókat. Ha igazán örömet akarunk szerezni Csillának vagy Noéminek, lepjük meg egy fülbevalóállvánnyal, a hatás biztosan nem marad el.:)



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...