2012. április 5., csütörtök

Ajándékötletek Névnaposoknak (Április 9 - Április 15.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Április 9. hétfő: Erhard és Csoma napja

Az Erhard név német eredetű, jelentése: becsület, erő. A Csoma ismeretlen eredetű magyar személynévből származó férfinév. A szeszélyes áprilisi időben gyakran elkel egy sál reggelente, ezért Erhard és Csoma is biztosan hasznát veszi egynek.:)



Április 10. kedd: Zsolt és Ezékiel napja

A Zsolt magyar eredetű, méltóságnevet jelent. Az Ezékiel héber eredetű férfinév, jelentése: Isten teszi erőssé a gyermeket. A 2 az 1-ben barkácsdoboz mindig jól jön egy férfiember számára.:)



Április 11. szerda: Leó és Szaniszló napja

A Leó görög-latin eredetű név, oroszlánt jelent. A Szaniszló szláv eredetű, jelentése: állandó dicsőség. Praktikus ajándék lehet mindkettőjüknek egy tárolódoboz, amelyben tárolhatják DVD, CD vagy újsággyűjteményüket.



Április 12. csütörtök: Gyula és Sebő napja

A Gyula magyar név, jelentése: méltóságnév, a nádor elődje. A Sebő szintén régi magyar név, jelentése vitatott, lehet: sebes, gyors. Mindkét név viselője biztosan örülne egy óriási barkácsdoboznak, amelyben elrendezheti apró kütyüit.

Barkácsdoboz, kreatív doboz, variálható, XL méret


Április 13. péntek: Ida és Márton napja

Az Ida német eredetű név, jelentése: harci istennő; tevékeny, serény. A Márton latin eredetű, jelentése: Mars istenhez hasonló, merész, bátor. Mártonnak rendezzünk egy biliárd partyt, Ida pedig biztosan örülni fog egy szép virágos selyem sálnak.



Április 14. szombat: Tibor és Bende napja

A Tibor latin eredetű és Tibur városából való férfit jelent. A Bende férfinév a latin benedictus szóból származik, amelynek jelentése: áldott. Ha biztosra akarunk menni, akkor őket is barkácsdobozzal lepjük meg. :)



Április 15. vasárnap: Anasztázia és Tas napja

Az Anasztázia görög eredetű név, jelentése: a feltámadott. A Tas török-magyar eredetű név, jelentése: kő; megtelt, jóllakott. Tast lakassuk jó egy pikniken a szabadban, Anasztáziát pedig lepjük meg egy Blue Polka Kreatív Tárolódobozzal!:)



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...