2013. augusztus 29., csütörtök

Naturalmente - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 84.

Ezen a héten a természetességé a főszerep, ugyanis ez sugárzik Válóczi Anikó minden alkotásából, amelyet naturalmente néven készít.

♥ Kedves Anikó, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar a naturalmente megnevezés? 

Egyedi lakásdekorációk, babák, esetenként textilékszerek tervezésével és készítésével foglalkozom "naturalmente" néven. Kedvenc anyagom a gyapjúfilc, legtöbbször ezt az anyagot kombinálom különböző mintájú pamuttextíliákkal, csipkével, üveg-, és fagyöngyökkel. A "naturalmente" kifejezés a színvilágra, a stílusra utal, amit képviselek… a felhasznált anyagok természetességére, a formák egyszerűségére, a rám és munkáimra jellemző színekre utal, amelyek közel állnak hozzám. A választott textúrák lágysága és puhasága is ezt a célt szolgálja. Az, hogy természetes, puha anyagokkal és a természetben megtalálható finom színekkel, a bézs-szürke-natúr kombinációval dolgozom, a nyugalmat, a harmóniát, a természetességet adják nekem. E színek különböző tónusai, lágy átmenetei kedvesek számomra, erre vagyok leginkább fogékony és ezt adom tovább a megrendelőim felé is.


♥ Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz? 

Na, erre van egy kedvenc idézetem…"Amikor fölismerjük, hogy mi a küldetésünk, szükségesnek fogjuk érezni, hogy beteljesítsük azt." Eredeti szakmámat tekintve meg földrajz-rajz szakos tanár vagyok…


♥ Milyen munkákat készítesz? 

Fő profilként saját tervezésű babapiskóta angyalkákat, bábuskákat és egyedi lakásdekorációkat. De kapok megrendelést textiljátékok készítésére és egyéb dolgokra is, főként azoktól, akiknek otthonában már van "naturalmente" termék. Ez mindig jóleső érzéssel tölt el, visszajelzés, hogy szeretik a munkáimat… Aztán néha kedvet kapok textilékszerek készítéséhez, leginkább gyerekeknek. Mindent az alapanyagok gondos válogatásával, többnyire természetes anyagok felhasználásával, aprólékos kézi varrással készítek el. De ha a termék úgy kívánja, jó barátságban vagyok a varrógépemmel is.


Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig) 

Fejben átgondolva majd leskiccelve, aztán a munkaasztalon anyagokat, színeket összeválogatva, hatalmas rendetlenséget keltve a szobában, elkészítem. Aztán ha a lelkemet is jóleső érzés hatja át, akkor kész van egy-egy alkotás.



♥ Jelenleg min dolgozol? 

Titok… ;)) de annyit elárulok, hogy a gyerekeknek tervezek ismét valamit… és már elővettem a "Karácsony" nevű jegyzetfüzetemet is… rengeteg ötletem van!


♥ Van kedvenc munkád? 

Húúú… azt hiszem nincs, mert minden munkámat örömmel készítem el. Inkább legizgalmasabb van… mindig az, ami új, előtte még nem készített kreáció.


Mit jelent számodra a Made With Love? 

Szívvel és lélekkel egyedit, minőséget alkotni… ha az alkotásból valamelyik hiányzik, nem érdemes folytatni.


♥ Vásároltál már a madewithlove.hu-n? 

Még nem, de ha a textilékszereimet ilyen szívesen veszik, mint mostanában, akkor bizony szükségem lesz egy ékszerállványra!

Forgó ékszerállvány, kerek, XL méret, fekete


♥ Hol lehet Téged megtalálni?

És a Meskán: www.valoczi.meska.hu

Továbbá rendszeresen megjelenek showroomokon, ilyenkor termékeimet kizárólagosan az ottani vásárra tervezem és készítem, valamint további időszakos vásárokon vagyok megtalálható, ezekről mindig írok bejegyzést a legnagyobb közösségi oldalon.

♥ Kedves Anikó! Köszönjük az interjút, további munkáidhoz sok sikert kívánunk.


Kedves Olvasónk! 2013. szeptember 5-én, csütörtökön éjfélig játszhatsz a naturalmente és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény egy kedves Bábuska a nyertes nevének kezdőbetűjéből Válóczi Anikó felajánlásából.

A másik nyeremény pedig egy 3 részes Matrjoska nyers fadoboz a madewithlove.hu felajánlásából. Kattints ide, és játssz!:)

3 részes Matrjoska nyers fadoboz
Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...