2013. augusztus 5., hétfő

RedCountry Háza Tája - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 81.

Ezen a héten a romantikus country stílus egyik jeles hazai képviselőjével ismerkedhetsz meg, aki nem más, mint Bodnár Kinga. Kinga a RedCountry háza tájára kalauzol el minket, hogy megismerjük lakásdekorációit és ékszereit.

♥ Kedves Kinga, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar a RedCountry háza tája megnevezés? 

Bodnár Kinga a becsületes nevem, a RedCountry tulajdonképpen egy félreértés eredményeként marad velem! :) A férjem segített regisztrálni a Meskán, és én azt hittem egy jelszóra van szüksége. Vörös is vagyok és falusi is, ráadásul a munkáim romantikus country stílusban készülnek, innen jött az ötlet. A RedCountry háza tája pedig arra utal, hogy nem csak kézműves munkáimat láthatjátok a blogon és a facebook oldalamon, hanem házikónk, kertünk, konyhánk, Csokikutyánk érdekes pillanatait is.


♥ Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz? 

Polgári foglakozásom szerint középiskolai tanár vagyok, kb. két éve nyitottam meg Meska boltocskámat barátnőm unszolására. A kézművesség mindig is része volt az életemnek - Anyukámnak és húgomnak is nagyon jó kézügyessége van - de jó pár évig a család, két kicsi fiam kötötte le minden szabad kapacitásomat. 


♥ Milyen munkákat készítesz? 

Romantikus-country stílusú lakásdekorációkat és ehhez a stílushoz is illő ékszereket.


♥ Milyen technikával dolgozol? 

A sok-sok felhasznált technika közül egy konkrétumot tudnék csak kiemelni, ez a country-painting, azaz country stílusú festés, amit kis hazánkban sajnos még nem igazán ismernek. Bájos, hangulatos alkotások születnek ezzel a technikával.


♥ Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig) 

A fejemben szinte állandóan röpködnek az ötletek. Van egy vaskos határidőnaplóm, ami telis-tele van megvalósításra váró tervekkel. Mivel a munka és a család mellett elég kevés a szabadidőm, szinte minden pillanatot kihasználok az alkotásra, amit csak tudok. Gyakran húslevesfőzés közben öltögetem a tűpárnáimat, vagy fűzök gyöngyöt. Elég időm viszont soha sincs, ezért kb. minden 10. ötletem kerül megvalósításra.


♥ Jelenleg min dolgozol? 

Elsősorban megrendeléseket készítek, mostanában leggyakrabban a csészés-tűpárnáimat. 


♥ Van kedvenc munkád? 

Mivel elég sok technikát alkalmazok, sokfajta dolgot készítek, nem tudok kedvencet mondani. De vannak olyan alkotások, amiktől kicsit nehezebb szívvel válok meg, de hatalmas az öröm, hogy tudom, jó helyre kerül. A vásárlóim kedves sorai, amiket az apróságaim átvétele után írnak, olyan számomra, mint egy örömbonbon. 


♥ Mit jelent számodra a Made With Love? 

Azt hiszem, aki kézművességgel foglalkozik, részese annak az örömnek, amit a szeretettel és lelkesedéssel készített munka okoz. Mert ezt máshogy nem is lehet csinálni... 


♥ Vásároltál már a madewithlove.hu-n?

Még csak most ismerkedem a termékeitekkel, de a többrekeszes ékszertárolók kezdik mozgatni a fantáziámat!

Moderno Delux Ékszerbőrönd
♥ Hol lehet Téged megtalálni? (elérhetőségek) 


♥ Kedves Kinga! Köszönjük az interjút, további munkáidhoz sok sikert kívánunk.




Kedves Olvasónk! 2013. augusztus 12-én, hétfőn éjfélig játszhatsz a RedCountry háza tája és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény ez a romantikus nyaklánc Bodnár Kinga felajánlásából. 



A másik nyeremény pedig egy Carrie ékszertartó baba a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a facebookon!  

Carrie,  trendi masnis, fodros szoknyás ékszertartó baba

Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...