2013. május 14., kedd

Christina’s Creation - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 73.

A héten egy kicsit ismét visszatérünk a gyöngyök világába, és megismerkedünk Krisztina "termékeivel". Fogadd szeretettel a Christina’s Creationt!:)

♥ Kedves Kriszta, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar a Christina's Creation megnevezés?

Szeretettel köszöntöm a kedves érdeklődőket. Gyöngyékszerek készítésével foglalkozom, fűzöm, hímzem ékszereimet. Igyekszem saját elképzeléseimet is megvalósítani, de minta alapján is készülnek ékszerek. A Christina’s Creation megnevezés Krisztina „termékei” vagy is az én védjegyem, mely garantálja hogy a munkáim csak tőlem vásárolhatóak meg és egytől - egyig saját kezem munkái.

♥ Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?

Néhány éve kezdtem el érdeklődni az ékszerkészítés iránt. Mint a nők nagy többsége, én is imádom az ékszereket. Egyetlen ékszerbolt mellett sem tudtam úgy elmenni, hogy be ne lépjek az ajtaján. Innen jött az ötlet, hogy megpróbálkozzam magamnak elkészíteni ékszereimet. Természetesen az idő elteltével kinőtte magát az ékszerkészítés, és elkezdtem értékesíteni munkáimat.


♥ Milyen munkákat készítesz?

Gyöngy, bőr, és textilbőr ékszereket készítek. Szinte mindent, ami ékszer. Fülbevalók, karkötők, nyakláncok, gyűrűk, órák, stb... Imádom, hogy ezekből, a sokszor oly apró kis gyöngyszemekből munkám során megszületik egy – egy igazán csodás alkotás. Sokan keresnek meg saját elképzeléseikkel, ami igazán boldoggá tesz, hiszen minden új alkotás egy újabb kihívás is számomra.


♥ Milyen technikával dolgozol?

Hímzés, raw, peyote, stb... elég sokféle technikát alkalmazok és néha ötvözöm is őket. A lényeg, hogy igyekszem egyedi darabokat készíteni. Ritkán készítek két teljesen egyforma ékszert.


♥ Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig)

Hűhaa :), ez igen változó. Néha az utcán sétálva, vagy éppen bevásárlás közben látok meg valami ihletet adó ékszert. Nagyon sok saját elképzelés alapján készül el, illetve az oldalam tagjai is szívesen keresnek meg saját elképzelésükkel (nagy örömömre), amit én mindig igyekszem megvalósítani.


♥ Jelenleg min dolgozol?

Általában több ékszer is készül párhuzamosan. Most éppen egy nyaklánc és egy karkötő. Vannak olyan ékszerek, melyek elkészítése több időt vesz igénybe, így néha félreteszem és belefogok valami újba, majd újra előveszem és a végén minden darab elkészül. A képen látható karkötő alapja például Peyote technikával készült, és erre kerül rá a díszítés, mely az alap minden egyes szeméből indul ki és érkezik vissza. Elképesztő mennyiségű kásagyöngy kell hozzá... :) Ha egyszer elkészül, egy "sünis" karkötő lesz belőle.


♥ Van kedvenc munkád?

Szerintem mindenkinek van kedvence. A fehér textilbőr karkötő swarovski kővel a közepén nagy szerelem... De a legnagyobb öröm számomra az, ha látom mennyire örülnek vásárlóim egy-egy darabnak, amit megvesznek. A mai vásáron például két kislány vásárolt tőlem magának gyűrűt és mérhetetlenül boldogan bicikliztek el, hogy eldicsekedjenek anyukájuknak.


♥ Mit jelent számodra a Made With Love?

Már az interjúmegkeresés előtt is sokszor meglátogattam oldalatokat, és van is már egy forgó fülbevalóállványom tőletek. Nagyon szeretem.:)


♥ Hol lehet Téged megtalálni?

Megtalálható vagyok a Facebook-on: https://www.facebook.com/pages/Christinas-Creation/321335811307738?ref=hl és email-en: christina.creation@indamail.hu. Személyesen pedig Érden.


Kedves Olvasónk! 2013. május 20-án, hétfőn éjfélig játszhatsz  a Christina's Creation és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény az alábbi képen látható barna-arany óra a Christina's Creation felajánlásából.:) Az óra textilbőrből készült, a hátulja mint minden ilyen modellnek, úgy van kialakítva, hogy az elem cserélhető benne. Tekla és kásagyöngyökkel van díszítve.


A másik nyeremény pedig egy az órához színben illő órás doboz és egy csillogó Shining Star sál a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a facebookon!   

Shining Star sálak
Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...