2012. március 14., szerda

Ajándékötletek Névnaposoknak (Március 19 - Március 25.)

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a napi rohanásban megfeledkeztél valakinek a névnapjáról.:S Ezentúl a segítségedre leszünk, s jó előre felhívjuk a figyelmedet a következő hét névnaposaira. Így akár még idejében be is tudod szerezni a meglepit nekik.:) Persze, ehhez is adunk ötletet.:)

Március 19. hétfő: József és Bánk napja

A József név héber eredetű, jelentése: Isten gyarapítson! A Bánk a Bán magyar méltóságnév -k kicsinyítőképzős származéka. József és Bánk számára ideális ajándék lehet egy elegáns férfi sál, mert hiába hoz József meleget a zsákjában, azért reggelente jól jön egy "nyakmelegítő" tavasszal is.:)



Március 20. kedd: Klaudia és Alexandra napja

A Klaudia név latin eredetű, jelentése: a Claudius nemzetséghez tartozó. Az Alexandra görög-latin eredetű, jelentése: az embereket oltalmazó. Mindkét hölgyet garantáltan levesszük a lábukról, ha megajándékozzuk őket egy szép egyedi ékszerrel.



Március 21. szerda: Benedek és Bence napja

A Benedek a latin benedictus szóból származik, amelynek jelentése: áldott. A Bence latin eredetű név, győztest jelent. Mindkét név viselője biztosan örülne egy óriási barkácsdoboznak, amelyben elrendezheti apró kütyüit.

Március 22. csütörtök: Beáta és Izolda napja

A Beáta latin eredetű név, jelentése boldog (vallási értelemben). Az Izolda kelta eredetű név, jelentése: a vas fölött is uralkodó. Beáta és Izolda is biztosan boldog lesz (nem feltétlenül vallási értelemben:)), ha megajándékozzuk egy praktikus ékszerállvánnyal.



Március 23. péntek: Emőke és Botond napja

Az Emőke név magyar eredetű, jelentése: anyatejjel táplált újszülött, bébi. A Botond szintén magyar eredetű név, buzogányos harcost jelent. Akár hölgyről, akár úrról van szó, ideális ajándék lehet egy kétoldalas, kockás sál, vidám színekben.



Március 24. szombat: Gábor és Karina napja

A Gábor héber eredetű név, jelentése Isten embere, Isten bajnoka. A Karina olasz eredetű és csinos nőt jelent. Tapasztalataink szerint Gábor igazi ezermester típus, ezért őt bátran meglephetjük egy univerzális ragasztóval. Karina pedig egy egyedi olasz sálban biztosan még csinosabb lenne.



Március 25. vasárnap: Irén és Írisz napja

Az Irén görög eredetű név, békét jelent. Az Írisz szintén görög eredetű, szivárványt, nőszirmot jelent. Irén és Írisz is biztosan örülne egy vidám ékszerbőröndnek.



További ötletekért nézz körül a madewithlove.hu webáruházban!

Boldog névnapot kívánunk minden ünnepeltnek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...