2011. szeptember 15., csütörtök

Melinda ékszerei - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 10.

Rohan az idő... Nemrég kezdtük el ÉkSzertartás kedvencei riportsorozatunkat, és már félidőhöz érkeztünk... Még nem késő bekapcsolódni, hiszen nagy meglepetéssel készülünk a sorozat követői számára november-december környékén!:)

Andócsi-Tar Melinda, a Melinda ékszerei alapítója

Kedves Melinda, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar a Melinda ékszerei?

A Melinda ékszerei gyűjtőfogalom, egészen pontosan azt jelenti, hogy nagy, tehetséges gyöngyfűzők mintáit fűzöm meg a nekem tetsző módon, úgy, hogy számomra viselhető legyen. S ezekbe szeretnek bele sok esetben mások, barátok, ismerősök. Valamint kihívás számomra az, ha néhány mintával nagy harcok árán megbirkózom, viszont már odáig fejlesztgettem magam, hogy vannak saját mintáim is, amikre nagyon büszke vagyok.


Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?

Kézműveskedek már régóta. Korábban üveget festettem, mécsestartókat, képeket. Aztán próbáltam kosarat fonni peddingnádból. Szalvétatechnikáztam, végül pedig 3 évvel ezelőtt egy hobby boltban vettem magamnak gyöngyöket. A mostani ékszerekhez képest azok nagyon kezdetlegesek voltak, egyszerűen, gyermeki módon csak sodronyra fűzve játszadoztam a színekkel, majd pedig a világhálón találtam szembe magam jó pár mesterrel, akik megihlettek.


Milyen munkákat készítesz?

Nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat, gyűrűket gyöngyfűzéssel.


Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig)

Nagyon szeretem magyar és külföldi gyöngyfűzők blogjait, honlapjait nézegetni, és ha egy minta nagyon megtetszik rögtön gondolkodni kezdek, milyen színvilág lenne az, amivel én ezt az ékszert viselni tudnám. A saját mintáim pedig csak úgy jöhetnek létre, ha van egy gyöngyfűzési tudásalapom, ami alapján séma nélkül tudom fűzni a saját gondolataimat.


Jelenleg min dolgozol?

Titkos. :) Újabb esküvői ékszert készítek és az ilyet nem szeretem az esküvő előtt senkinek sem megmutatni, csak a menyasszony láthatja!


Van kedvenc munkád?

Természetesen igen. Nagyon sok ékszer a szívemhez nő és büszke vagyok magamra, hogy adott esetben meg tudtam fűzni egy neves gyöngyfűző csodás mintáját, vagy pedig saját magam alkothattam valami szépséget a saját mintám alapján.


Mit jelent számodra a Made With Love?

Nálam minden ékszer így készül, szeretettel!


Vásároltál már a madewithlove.hu-n?

Sajnos nem vásároltam még, de nemsokára eljön az ideje.


Hol lehet Téged megtalálni?

A blogomon (www.antamelin.blogspot.com) és a Facebookon Melinda ékszerei néven, valamint az antamelin@citromail.hu e-mailcímen.


♥ Kedves Melinda, köszönjük szépen az interjút, a további munkádhoz sok sikert kívánunk!:)

Kedves Olvasóink! Jövő héten újabb tehetséges kézművessel ismerkedhettek meg. Ne feledjétek figyelemmel kísérni a riportsorozatot, mert decemberben meglepetéssel készülünk ehhez kapcsolódóan.:) A további beszélgetéseket itt találjátok.

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok, mindegyik nagyon szép, és igényes:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, nagyon szép munkád van, látszik a szereteted benne:)
    További sok sikert kívánok neked!
    Kata

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép és gyöngyörű munkáid vannak!

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik ékszered nagyon szép, egyedi és igényes. Gratulálok!! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...