2011. június 3., péntek

Hogyan Legyél Álomnő... - Beszélgetés az Álomnő Akadémia Vezetőjével, Tóth Kornéliával

Az esküvőszezon alkalmából Tóth Kornéliával, az Igaztárs Országos Társkereső és Tanácsadó Központ megálmodójával és létrehozójával beszélgettünk, magáról a központról, a társkeresésről és a nagy népszerűségnek örvendő Álomnő Akadémiáról…

A társkeresés mellett a fő profilotok a tanácsadás. Mondanál erről pár szót?

♥ A tanácsadói tevékenységünk rendkívül hangsúlyos. Ügyfeleink a hagyományos szakemberek (pl. stylist, fodrász, sminkes), mellett spirituális segítők tanácsadói tevékenységét is igénybe vehetik. Továbbá nagyon népszerű a nőiség tréningünk, amelyen azt mutatjuk meg a hölgyeknek, hogyan lehetnek igazi nők, hogyan tudják kiteljesíteni a nőiességüket. Ezeket a tréningeket nem csupán társkeresőknek, hanem menyasszonyoknak és álláskeresőknek is ajánljuk.

Örülök, hogy említetted a menyasszonyokat, hiszen beszélgetésünknek is a fő apropója az esküvőszezon. Milyen szolgáltatásokat nyújtotok ifjú párok számára?

♥ Mindkét nemet felkészítjük a nagy eseményre, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A hölgyek számára ideális e célból az Álomnő Akadémiánk, amelyen megtanulhatják, hogyan lehetnek életük legszebb napján igazi Királynők. Felkészítjük őket a belépőre, hogyan vonuljanak végig a kíváncsi szemek előtt, a ruha viselésére, az előnyös beállásokra a fényképezőgép előtt, az arcjátékra, vagyis, hogy az arcuk az alkalomhoz méltó kifejezést öltsön, továbbá smink- és frizura-tanácsadással, esküvői ruhaajánlással is segítjük őket. Igény esetén pedig tánctanárunk több táncos műfajt is megtanít a párnak. És természetesen a koszorúslányok bevonására is van lehetőség.

Milyen tanácsokat adnál a menyasszonyoknak eddigi tapasztalataid alapján?

♥ Úgy vettem észre, hogy a hölgyek a mai rohanó világban kevés hangsúlyt fordítanak a kecses járás, a vonulás „művészetére”. Pedig ez nagyon fontos! Sokat számít a helyes tartás, a kecsesség, hogy a nőiesség áradjon a menyasszonyból, ahogyan bevonul. Hiszen minden szem rászegeződik, ő az esemény fénypontja, talán még soha nem volt olyan szép, mint az esküvőjén. Egy rossz tartás, járás mindezt elronthatja. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a helyes tartás és vonulás technikáját elsajátítsa, arról nem is beszélve, hogy ezt a későbbiekben is hasznosítani tudja, például egy állásinterjún. Az Álomnő Akadémián nagy hangsúlyt helyezünk ennek elsajátítására. Továbbá nagyon fontos az arcjáték, megtanítjuk arra is a menyasszonyokat, hogy arcukat hogyan „viseljék”, különböző szituációkban az arcuk milyen kifejezést öltsön. Ezt hasznosítani tudják például az esküvői fotózás során annak érdekében, hogy a fotókon természetes arckifejezést öltsenek, ne „művigyort”.

Többször szóba került az Álomnő Akadémia a beszélgetés során. Mondanál erről pár szót, hogyan kell ezt elképzelnünk?

♥ Az Álomnő Akadémia gyakorlatilag szó szerint akadémiát jelent, ahol személyre szabott tanácsadásban részesül minden résztvevő. Ez egyrészt a külső megjelenéshez kapcsolódó tanácsadást jelent, vagyis sminkes, stylist, fodrász mondja el minden egyes hölgynek, hogy a külsejéhez, egyéniségéhez milyen megjelenés illik. De ami a legfontosabb az az, hogy a külsőségek mellett a hölgyek lelkével is foglalkozunk, hagyjuk, hogy a női lélek kibontakozzon, hiszen tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, így a belső harmónia megteremtésére is nagy hangsúlyt helyezünk. Ezek nagyon családias, bensőséges foglalkozások, nem ritka, hogy igazi barátságok szövődnek a résztvevők között. Maga az Akadémia három napból áll, a következő Akadémia időpontja június 18., június 25., július 2.


Milyen visszajelzéseket kaptok az Álomnő Akadémiával kapcsolatban?

♥ Az Akadémián résztvevő hölgyek mindig pozitívan nyilatkoznak a foglalkozásokról. Elsősorban annak örülnek, hogy nálunk nemcsak a külsőre helyezzük a hangsúlyt, hanem a belsőre is. Megpróbáljuk kezelni a negatív berögződéseket, és így tudatosabban, lelkükben megerősödve távoznak tőlünk. A belső harmónia kialakítására törekszünk, hiszen, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, a világ is elfogad minket.

Valóban. Ez tökéletes zárszó itt az interjú végén… Végezetül, kérlek, oszd meg velünk, hogy milyen elérhetőségeken lehet Benneteket megtalálni!

♥ Honlapunkon (www.igaztars.hu) minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők, legyen szó társkeresésről, tanácsadásról, vagy az Álomnő Akadémiáról. A felmerülő kérdéseiket pedig ezen a telefonszámon tehetik fel: 06 70 605 77 65.

Kedves Kornélia, köszönöm szépen a válaszokat, további munkátokhoz sok sikert kívánok.

A következő Álomnő Akadémia időpontja: 2011. június 18., június 25., július 2.
Ha szívesen jelentkeznél a programra, kattints ide! (Kérlek, említsd meg, hogy az ekszertartas.blogspot.com oldalon olvastál az Álomnő Akadémiáról! Köszönjük!:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...