2011. június 2., csütörtök

Akciós Organza Tasakok a Madewithlove.hu-n!

Az esküvői témánkat folytatva, ebben a bejegyzésben akciós organza tasakjainkat ajánljuk figyelmetekbe, amelyek rendkívül hasznos kiegészítői lehetnek egy esküvőnek, hiszen nagyon sokféleképpen fel lehet őket használni.

Webáruházunkban több méret és rengeteg szín közül választhattok, 10 és 50 db-os kiszerelésű csomagjainkat pedig rendkívül kedvező, akciós áron kínáljuk.

De nézzük csak, hogy mi mindenre használhatóak!:)

Ha unjátok már a hagyományos, borítékos meghívókat, és valami újszerűre vágytok, akkor a meghívót átadhatjátok akár egy organza tasakban is. Nagyon ízléses és cseppet sem szokványos. S mivel több szín közül választhattok, így a meghívó csomagolásának színe is előrevetítheti már az esküvői dekoráció színét.

Természetesen dekorációs elemként is használhatóak a tasakok. Válasszátok ki a terítők, székszoknyák és virágdíszek színével harmonizáló tasakot, tegyetek bele díszköveket, vagy nagyméretű gyöngyöket, és helyezzétek el őket az asztalokon. De a díszkavicsokkal töltött tasakok a héliumos lufik nehezékeként is ideális szolgálatot nyújtanak.

Szép szokás, hogy az ifjú pár a vendégeknek egy kis aprósággal köszöni meg, hogy eljöttek és együtt ünnepeltek velük. Az organza tasakoknál szebbet aligha választhatnánk a köszönőajándékok csomagolására.

Ha kíváncsiak vagytok az akciós organza tasakokra, klikk ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...