2013. június 4., kedd

Spotted Jane - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 76.

Ezen a héten a süthető gyurmáé lesz a főszerep, na és persze a Spotted Jane-é.:) Beszélgetőtársaink Hozák Andrea és Hozák Valéria.

♥ Kedves Andrea és Valéria, bemutatnátok néhány szóban, hogy mivel foglalkoztok? Mit takar a Spotted Jane megnevezés?

Az olyan sokak által ismert süthető gyurmából készítünk ékszereket. Munkáinkra jellemző a gazdag színvilág.

♥ Mióta foglalkoztok kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozzatok? 

5 éve sikerült felfedeznünk ezt az alapanyagot, azóta foglalkozunk ékszerkészítéssel. A szerelem viszont sok-sok évvel előbbre nyúlik, mikor egy rendezvényen találkoztunk gyurma alapú színes, egyedi alkotásokkal. Az első munkáink saját használatra készültek, viszont a környezetünkben hamar kereslet alakult ki irántuk.


♥ Milyen munkákat készítetek? 

Kettőnk ízlésvilága eltérő, ezért a kínálatunk is széleskörű és színes. Fontos számunkra, hogy minden korosztály részére tudjunk valamit nyújtani. Emellett törekszünk rugalmasan dolgozni a vásárlóink igényei szerint.


Milyen technikával dolgoztok? 

Kizárólag kézzel formáljuk a gyurmát, többféle formálási módszerrel hozzuk létre a bennük rejlő mintákat. Nem alkalmazunk festést, ill. az ún. transzfer technikát sem.


♥ Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig) 

Mindegyik darabnak más-más története van. Vannak spontán alkotások és vannak hosszú gondolkodás, tervezgetés eredményei is.


Andrea: A környezetemben található formák, színek, minták ihletnek.


Valéria: Én szeretek álmodozni arról, mit készíthetnék. Ha nem felejtem el az ötletet és kivitelezhetőnek is találom, akkor megszületik.


♥ Jelenleg min dolgoztok?

Mostanában a kitűzőink iránt nő a kereslet, ezek kínálatát szeretnénk bővíteni. Emellett folyamatosan készítjük a rendeléseket és törekszünk az új ötletek megvalósítására, a kínálat gazdagítására.


Van kedvenc munkátok? 

Mindegyik az, mégis akadnak alkotások, melyek jobban a szívünkhöz nőttek, főleg ha nehéz ugyanúgy megismételni, vagy egyszerűen csak megszerettük.


Valéria: Nagy kedvenceim a Ladies nyakláncok.

 

Andrea: A régóta őrzőtt daraboktól nehezen válok meg.


Mit jelent számotokra a Made With Love? 

Örülünk, hogy megismertük, hiszen annyit keresgéltünk már megfelelő ékszertartók után, melyek a madewithlove.hu webáruházban elérhetőek. Bizonyára a vásárlókörünk is örülni fog Nektek!

Forgó ékszerállvány, négyszögletű, XL méret, fekete

Hol lehet Benneteket megtalálni? 

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/pages/Spotted-Jane/436099109741618 vagy e-mail címünkön : spottedjane@gmail.com bármikor elérhettek bennünket.

♥ Kedves Andrea és Valéria! Köszönjük az interjút, további munkátokhoz sok sikert kívánunk.

 



Kedves Olvasónk! 2013. június 10-én, hétfőn éjfélig játszhatsz  a Spotted Jane és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény az alábbi képen látható cicás kitűző és gyűrű a Spotted Jane felajánlásából.:)


A másik nyeremény pedig egy Carrie, trendi masnis fodros szoknyás ékszertartó baba a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a facebookon!  

Carrie, trendi masnis fodros szoknyás ékszertartó baba


Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...