2014. május 20., kedd

Gyermeknapi Meglepetések Kicsiknek

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeltük, az utolsó vasárnap pedig a gyerkőcöké. Tudtátok, hogy idén május 25-én lesz gyermeknap? A következő írásainkban szeretnénk ötleteket adni, hogy mivel lephetitek meg az apróságokat és a kicsit nagyobbakat. Ebben a bejegyzésben a kicsik számára találtok ajándéktippeket.

Webáruházunkban cuki, figurás bársonydobozokat találtok 385 Ft-tól! A kicsik biztosan imádni fogják a teknőcös, vízilovas, elefántos, macis, csigabigás dobozkákat.:) Kattints ide, és nézd meg a kínálatot!


Egy korábbi bejegyzésben már bemutattuk a kreatív tárolódobozokat, amelyek kiválóan alkalmasak játékok, babaruhák, rajzeszközök, és a gyerkőcök kincseinek tárolására. Ráadásul most akciós áron, 1990 Ft-tól vásárolhatjátok meg! Ezeket a dobozokat többféle méretben (S, M, L, XL) és mintával árusítjuk, a pöttyöstől kezdve a romantikus virágosig, hogy már a tinikre is gondoljunk.:) De velük majd a követező bejegyzésben bővebben is foglalkozunk.:) Klikk ide, és nézd meg a mintákat!


Ha már a kincseknél tartunk, ezt a kincsesládát biztosan imádni fogják kicsik, nagyok egyaránt! A ládika három részes, így akár 3 gyereknek is adhatjuk kor szerint.:) Az ára összesen 4905 Ft.


Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek nagyon szeretnek gyűjtögetni különböző dolgokat.:) Ezekben a vidám fémdobozkákban örömmel fogják tárolni az apróságaikat, legyen az hajgumi, toll, vagy éppen fogacska.:) A dobozkákat már 390 Ft-tól megvásárolhatjátok.


Tovább az ékszerelmesek rajongói oldalára. Kattints!>>>

 Tovább az oldalra, ahol az ékszerkészítők eszmét cserélnek. Kattints!>>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...