2011. július 25., hétfő

Egyedi Köszönőajándék Esküvőre: Fürdesd Meg Vendégeid a Szerelem Tengerében - Videóbemutatóval

Közeleg a lagzi időpontja és Ti még mindig nem tudjátok, mit adtok a vendégeknek ajándékba?

Mai bejegyzésünket azok a kedves levelek ihlették, amiket azután kaptunk, miután esküvői tippeket osztottunk meg Veletek.

Sokan kértek tippeket gyorsan elkészíthető, olcsó és egyedi köszönőajándékkal kapcsolatban. Nekünk több se kellett és összeírtunk pár ötletet. Az egyik kedvencünket osztjuk meg most Veletek:

Hozzávalók:

Minimum a vendégek számával megegyező számú, S méretű organza tasak
Az organzatasakokat széles választékban megtaláljátok a Madewithlove.hu webáruházban, ahol több szín, méret és kiszerelés közül választhattok most akciós áron.

Ha vidámabb dekorációra vágytok, akkor különböző színű tasakokat is választhattok, ha pedig egy szín dominál a dekorációban, akkor az ahhoz passzoló tasakot vásároljátok meg. A köszönőajándék elkészítéséhez a legkisebb méretű organza tasak tökéletes lesz.Fürdősó, vagy fürdőkristály
Mindkettőből különböző illatú, színű változatok léteznek, érdemes ezekből is a dekorációhoz - vagy a kísérőszöveghez - legjobban illőt választanotok. Pl., ha a szövegben a pihenést emelitek ki, válasszatok levendulás, vagy más relaxáló hatású fürdősót, ha pedig a szerelemre koncentráltok, érdemes rózsa, vagy egyéb bódító illatú fürdőkristályt vásárolnotok.

Az adagolást illetően olvassátok el a fürdősó csomagolását.

Gyöngylapát, mérőkanál, vagy egyszerű leveses kanál
Ennek a segítségével fogjuk megtölteni a tasakokat.
Ajándékkísérő kártyák
Az organza tasakokra kössetek egyedi üzenetet tartalmazó cetliket! Ezeket előre kinyomtathatjátok, de akár kézzel írott, névre szóló kártyákat is gyárthattok, így még egyedibbé, közvetlenebbé varázsolhatjátok az ajándékot.

Üzenetötleteink (várjuk a Tieiteket is!):

"Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! A lagzi fáradalmait holnap pihend ki egy nagy kád illatos vízben! :)"


"Az Örök Szerelem Receptje:
1. Öntsd a tasak tartalmát egy nagy kád vízbe!
2. Mártózz meg a Szerelem Tengerében!
3. Az Igaz Szerelem Rád talál, és Veled marad örökre!
Mi már teszteltük!;)"


"Fürdősó Másnaposság Ellen: Csak a Kádban Olvad, Nem a Zsebedben!"

Előre gyártott, kész ajándékkísérő kártyákat is vásárolhattok, és személyre szóló üzeneteket írhattok rájuk.
Olló és lyukasztógép a kivágáshoz és a lyukasztáshoz, így tudjátok majd felfűzni kártyákat az organza tasak szalagjára.


Lássunk munkához!


1. Vegyük az első organza tasakot, és kezdjük el feltölteni fürdőkristállyal. Két kanálnyi kristályt tegyünk bele, ami körülbelül 25 grammnak felel meg.2. Húzzuk meg és zárjuk be a tasak szájánál lévő szalagokat.3. A kilyukasztott kártyákat fűzzük rá az organza tasak egyik szalagjára, és a szalagot kössük meg.


Egy ajándék elkészítése kb. fél percet vesz igénybe, 100 fős lagzi esetén kevesebb min 1 óra alatt egyedül elkészülhetünk a köszönőajándékokkal.

Ha van, aki segít, akkor még hamarabb! :)Költségvetés 100 főre

Organza tasak: 50 db-os kiszerelés esetén 1 db tasak 56 Ft, 1 db 50 db-os csomag 2.800 Ft, nekünk két csomagra lesz szükségünk, ami 5.600 Ft.

Fürdősó vagy fürdőkristály: különböző árfekvésben és kiszerelésben kapható. Az általunk vásárolt egy közepes árfekvésű, 500 grammos kiszerelésért 500 Ft-ot fizettünk. Mivel egy tasakba kb. 25 gramm fér, ezért egy csomagból kb. 20 tasakot tudunk legyártani, így a 100 tasakhoz 5 dobozra lesz szükségünk, ami 2.500 Ft-ba kerül.

Az összes költségünk tehát 5.600 + 2.500 = 8.100 Ft. Vagyis egy darab köszönőajándék mindössze kb. 81 Ft -ba kerül.Nézd meg a videóbemutatón hogyan készül a köszönőajándék!:)

2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...