2013. június 26., szerda

Adris Boltja - Bemutatkoznak Az ÉkSzertartás Kedvencei 79.

Ezen a héten Adris boltjában nézünk körül, ahol textilből és filcből készült, egyedi tervezésű, vidám, könnyed ékszereket, kiegészítőket találunk. Tarts velünk Te is!

♥ Kedves Adrienn, bemutatnád néhány szóban, hogy mivel foglalkozol? Mit takar az adris boltja megnevezés? 

Sziasztok, Adris márkanéven készítek textilből és filcből egyedi tervezésű, vidám, könnyed ékszereket, kiegészítőket. Az adris boltja pedig a facebook oldalam elnevezése.




Mióta foglalkozol kézművességgel? Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz? 

Évekkel ezelőtt, még a főiskolás éveim alatt születtek meg az első textilfülbevalóim egy hosszú idő alatt kikísérletezett technikával. A textilt rákasírozom, ráragasztom a vizet jól bíró karton alapra, majd a felületét is vízálló ragasztóanyaggal kenem le. Az így készített fülbevalók vízállóak, strapabírók és igazán könnyűek még a nagyobb darabok is.



Mesélnél arról, hogyan születik meg egy alkotás? (Ötlettől a megvalósulásig) 

Az ékszerek megszületésénél a jártamban-keltemben megvásárolt alapanyagok - márkás, amerikai patchwork textilek és turkálóban 100 Ft-ért beszerzett lánykaruhák éppúgy inspirálnak. Otthon a már meglévő alapanyagokat gondolom újra, ritkábban vásárolok már meglévő tervekhez.



Jelenleg min dolgozol? 

Újabban egyszínű vagy halvány mintás textilfülbevalókra színes kismadárkákat festek, melyek mindig nagy sikert aratnak a Vevőim körében.



Van kedvenc munkád? 

Sokszor van, hogy az aktuális új szériából egy-egy fülbevaló úgymond a "fülemben marad", tehát egyet-egyet mindig megtartok a kedvenc anyagaimból készült ékszerek közül.



Mit jelent számodra a Made With Love

Az oldallal még csak most barátkozom, de mindenképp fogok vásárolni egy ékszertartót a saját ékszereim rendszerezéséhez.

Forgó ékszerállvány, XL Méret, Kerek


Hol lehet Téged megtalálni? 

A facebookon adris boltja néven találnak meg az érdeklődők.

♥ Kedves Adrienn! Köszönjük az interjút, további munkáidhoz sok sikert kívánunk.

 


Kedves Olvasónk! 2013. július 2-án, kedden éjfélig játszhatsz az adris boltja és a madewithlove.hu közös játékán, amelyen az egyik nyeremény ez a vidám, mintás fülbevaló Adris felajánlásából. 


A másik nyeremény pedig egy S méretű, kétoldalas álló fülbevalóállvány a madewithlove.hu felajánlásából. Részletek a facebookon!  


Álló fülbevalóállvány, kétoldalas, S méret, fekete
 
Ha kíváncsi vagy a korábbi beszélgetésekre, akkor itt találod őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...